Parduotuvė pagal Kategorijas

Dr pen M8 Su 12pcs Adatos Belaidžio Microneedling Derma Pen Profesionalus Auto Mikro Adatų Mezoterapija Sistemos Grožio Mašina

Nauja

€60.25

Dr Pen Ultima M8 Profesionalių Odos Priežiūros Priemonės

Dr. pen M8 yra naujas produktas, tik pradėjo 2019 m. Ji įrengta skaitmeninis LED ekranas rodo jums, kuris greičio dirbate (6 greičio lygius) ir turi įmontuotą bateriją, tiesiog imti ir EITI, arba naudokite laidines su maitinimo laido jei.Dr. Pen M8 padės išvaizdą, odos, suteikia jums sklandžiau išvaizdą ir jausti, todėl bendras gražią odą.Adatų Tipas:11/16/36/Nano

Funkcija

✅ Skaitmeninis ekranas:Vaizdo greičio, daugiau intuityvus ir tiksli atrankos; ✅ Vieno paspaudimo valdymas:valdyti Viena ranka jungikliai ir 6 greičiai, daugiau greitai ir lengvai; ✅ Dr pen M8 Tinka mikro adata yra sukonfigūruotas su 11 smeigtukai, 16 vnt. kaiščių, 24 smeigtukai, 36 smeigtukai, 42 smeigtukai, nano smeigtukai dėl įvairių kūno dalys; ✅ Kaištiniai disign:Upgrded 3 lizdai,stabilesnis; ✅ Tikslumo skalė:Reguliuojamos adatos ilgis įvairių odos problemų; ✅ Ilgesnis baterijos veikimo laikas:Įrengtas su 500mAh didelės talpos bateriją,ilgesnes darbo valandas; ✅ Aukštos klasės varikliai:Įrengtas su aukštos kokybės varikliu, stiprus galingumas tyla;

Pirkti 1pc derma pen, jūs gausite 12pcs adatos dovana

Paramos dropshipping

Jei jūs pirkti 3 gabalus ,mes galime suteikti jums, 1% nuolaida.Laivą iš elementą 48 valandas Patikimų Klientų valdymo įmonės išspręsti jūsų problemą per 24 valandų darbo dienos Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų!

1 * Dr pen M8 2 * 16 pin Adata 10 *Mikro Adata(Jūs galite pasirinkti 10 vnt. 16 pin arba 10 vnt 36 pin arba 10 vnt 42 pin arba 10 vnt Turas nano) 1 * Anglų Vadovas 1 * Laido 1 * Adapteris 1 * Dėžutė

1. Paruošimas: (1) imti adatą kasetę sterilizedpacking. (2) apvaliojo laiko tarpsnių microneedle į Dr pen mašina, pushneedle kasetę horizontaliai iki pabaigos (3) Užrakto šerdelę, sukant jį prieš laikrodžio rodyklę (4) Reguliavimas adatos ilgis turėtų būti padaryta afterturn ant mašinos (5) Jei norite, nuimkite adatą kasetė, savo ruožtu tamo laikrodžio rodyklės ir išstumti horizontaliai. 2. Koregavimo greitis ir adatos ilgis: (1) Koregavimo Greitis ir ON/OFF " (2) Paspaudus jungiklį 2 sekundžių norėdami atidaryti thedevice.Jis prasideda nuo mažiausio greičio tohighest greitį, kai įjungiate įjungimo firstlyThe greitis ciklų mažo iki didelio.Prašome pressthe jungiklis 2 secondswhen jums reikia stopthe deviceThe mirgėjimo dažnius naudojančias šviesos greičiau, tuo speedis didesnis. (3) patikslinti adata lengthYou gali reguliuoti ilgio adata sukant theadjustment žiedą pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio clockwiseTurning pagal laikrodžio rodyklę, ilgis jis bus ilgesnis.Pasukdami jį pagal laikrodžio rodyklę, ilgis jis bus beshorter.

1.Prašome pasirinkti plug jums tinka, kai jūs pateikiate užsakymą, ačiū! 2.Ši mašina turi MUMS kištuko, EU plug ,UK plug ir AS kištuką.

Sertifikatas

- Mes priimame šiuos methords:per visa, Master Card, Qi "Wi," Western Union " ir Banko pavedimu ir kt. - Didelis, kad jums bus pasiūlyta papildomų nuolaidų susisiekę su mumis.

- Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje. - Brazilijos pirkėjams reikia teikti PVM mokėtojo kodas (palikti masažas tvarka) - Mes išsiųsti punktas ateina su sekimo numerį,kuris gali būti stebimi pristatymo būseną visą kelionę. Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.Jei sklype nebuvo pristatytos per numatomą laikotarpį,prašome sutartį su mumis,mes padėsime jums sekti jį ir duoti jums atgal artimiausiu metu.

- Mūsų produkto kaina nėra įskaitant mokesčius.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra mokesčių už atsisakyta siuntas. -1 metų garantija mūsų prekės (išskyrus priedai ir dalys), pirkti su pasitikėjimu.Pirkėjas yra atsakingas už mokesčius, sumokėti jo/jos šalyje.Jei jums reikia bet kokį dokumentą, patvirtinimo, prašome susisiekti su mumis.

- Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas, Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą, ypač teiginys prašymą popieriaus.Jūs gausite papildomą 7 dienas (viršuje laiku pristatymo laiką) nuspręsti, jei norite išsaugoti arba grąžinti elementą, kaip ilgai, kaip jie nepanaudoti ir originalioje pakuotėje, siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas. - Jei norite grąžinti ar pakeisti prekę, pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.

- Mes labai vertiname tai, kad, jei jūs galite palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų.Mes nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums Parodyti Keletą Nuotraukų (Bus gauti papildomų nuolaidų kitą, kad!) jūsų 5 Žvaigždučių atsiliepimus! - Jei turite kokių nors problemų, apie prekes ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą atsiliepimą.Mes bandysime viską, kad išspręsti problemas už jus.Ačiū.

Žymos: derma pen, rūgštis hyaluron pen, tampon, jis rašikliai, lipdukas uk, dr pen a6 c, belaidžio headphon, maisto procesorius su plieno dubuo, nustatyti derma roller, drpen m8.

Prekės Pavadinimas Dr. pen M8
Pakuotės Dydis 170MM X 130MM X 60MM
Adapterio Įvesties AC100-240V ~50/60Hz
Derma Pen Tipo Kaištiniai
Mikro Adatų Tipas derma pen adata kasetė
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Už Komercinės Ir Namų Naudojimui
Maitinimo Šaltinis US
Greičio Kontrolės 6 Lygis
Adatos Dovana 12 vnt. šovinių(2 vnt. 16 pin pagal nutylėjimą)
Energijos Taupymo Režimas Belaidžio Modelis
Microneedle Ilgis 0.25 mm
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Sertifikatas CE
Tipas Mikro Adatų Ir Švirkštimo
Produkto pavadinimas Dr Pen Ultima M8

Parašyti atsiliepimą

Dr pen M8 Su 12pcs Adatos Belaidžio Microneedling Derma Pen Profesionalus Auto Mikro Adatų Mezoterapija Sistemos Grožio Mašina

Dr pen M8 Su 12pcs Adatos Belaidžio Microneedling Derma Pen Profesionalus Auto Mikro Adatų Mezoterapija Sistemos Grožio Mašina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti