Parduotuvė pagal Kategorijas

Atstumas! 4Inch Vamzdis Nerūdijančio Plieno 3HP Giliai Panardinami Vandens Siurblys 2"Išleidimo 11800L/H, Žemės ūkio Rotoriaus Pagimdė Siurblys 220V

Nauja

€91.71

Atstumas! 4 Colių Vamzdis Nerūdijančio Plieno 3HP Giliai Panardinami Vandens Siurblys 2" Išleidimo 96m Žemės ūkio 15vnt Rotoriaus Pagimdė Siurblys Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo!Naudojamas Stiliaus Aprašo Patvirtinimo! Galbūt jums reikia repaire jį,tada jis gali būti naudojamas vėl!

Mokėjimas: -Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: -Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan. -Visus mokėjimus, dėl Baltijosvm.lt yra tvarkomi Alipay.Pristatymas: -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu) -prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo. -Pristatymas bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas/UPS/FEDEX/DHL/EMS. -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Garantija : -Mūsų pažadas:visi produktai yra savarankiškai gamybos,kokybės garantija; -Spalvų skirtumas:visos nuotraukos yra iš realių produktų,tai gali atrodyti šiek tiek skiriasi dėl skirtingų ekranų, ir sunlights; -skundas&grąžinimas:jei produktus, jums gauti yra ne atitinka jūsų poreikius, arba jums netenkina, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes ją išspręsti už jus; Susisiekite su mumis: -Jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.Atsiliepimų: -Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.Prašome atkreipti Dėmesį: -Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos, nėra įtrauktos į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). -Mūsų klientams iš Brazilijos: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Žymos: papildomas vandens siurblys originali, rotoriaus siurblys vandens, tepalo perdavimo siurblys, gaisro starteriu plieno, siurblys vandens, bar vandens siurblys, aukšto slėgio, akvariumo vandens siurblys, de agua, siurblys vandens gerai, saulės karšto vandens cirkuliacijos siurblys.

Elektros Srovė Įvesties AC
Pakuotė dėžutė Siurblio laidas,Oulet dalis,Su valdymo dėžutė
4SDM8/7 0,75 kw 1Hp,10m kabelis su contol lauke,H. max 46m
Degalai elektrinis
H. max (4SDM8/5) 32 m
rotoriaus už 4SDM8/5 5 vnt
Spped 2850 r/min.
4SDM8/12 1,5 kw 2Hp,20m kabelio su contol lauke,H. max 76m
H. max (4SDM8/15) 96 m
Naudojimas Vandens
Kabelio Tipas mėlyna plokščias apvalus kabelis
Išleidimo/Lizdo dydis 2 colių 50mm
rotoriaus už 4SDM8/15 15 VNT
Galia elektrinis
4SDM8/9 1.1 kw 1.5 Kw,20m kabelio su contol lauke,H. max 56m
svoris (4SDM8/15) 29 kg
Galia (4SDM8/5) 0.55 kw 0.75 Kw
Produkto pavadinimas Nerūdijančio Plieno Giliai Panardinami Vandens Žemės Ūkio ImpellerPump
Galia (4SDM8/15) 2.2 kw 3 Kw
svoris (4SDM8/5) 13.55 kg
Spaudimas Aukšto Slėgio
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas SHYLIYU
Struktūra Povandeninis Gerai Siurblys
Siurblys OT vamzdis 4 colių skersmens
Prašymas ugnis
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Kilmės Kinija
Naudojimo Instrukcija Lietuvių tipas
Q. max 11.8 m3/h
Modelio Numeris 4SDM8
Įtampa 220-240V/50HZ
Teorija Išcentrinis Siurblys
kabelio lenghth (4SDM8/5) 10 m su valdymo dėžutė
Medžiaga Variklis yra 100% vario viela,siurblio išvado dalys yra lietos žalvario
kabelio lenghth (4SDM8/15) 30 m su valdymo dėžutė

Parašyti atsiliepimą

Atstumas! 4Inch Vamzdis Nerūdijančio Plieno 3HP Giliai Panardinami Vandens Siurblys 2

Atstumas! 4Inch Vamzdis Nerūdijančio Plieno 3HP Giliai Panardinami Vandens Siurblys 2"Išleidimo 11800L/H, Žemės ūkio Rotoriaus Pagimdė Siurblys 220V

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti