Parduotuvė pagal Kategorijas

Plaukų Žoliapjovės Vyrų Profesionalūs Elektriniai Plaukų Pjovimo Mašina Įkraunama Belaidžius Plaukų Clipper Namų Naudojimo Galvos Skutimosi Prietaisas

Nauja

€15.73

11736 Plaukų Žoliapjovės Vyrų Profesionalūs Elektriniai Plaukų Pjovimo Mašina Įkraunama Belaidžius Plaukų Clipper Namų Naudojimo Galvos Skutimosi Prietaiso Savybės: 1. USB įkrovimas, įkrovimo ir elektros tiek darbo

2. 4pcs riba, šukos, suteikti jums įvairių plaukų ilgis

3. LED maitinimo indikatorius

4. Atsparus vandeniui, visą plaukų žoliapjovės gali būti plaunami

5. Lydinio peilis galvos, nusidėvėjimui atsparių, šilumą izoliuojančių, negalės odos

6. Ilgas baterijos veikimo laikas, 1,5 valandos nemokamai ir gali būti naudojamas 2valandas

7. Be to, naudojant korinio kontroliuoti plaukų ilgį, plaukų žoliapjovės pati gali būti koreguojama geriau ir tiksli plaukų ilgis Specifikacijos:

1 Punktas: Plaukų žoliapjovės

2 Medžiaga: nerūdijantis plienas

3 Neto svoris:125 g

4 Naudojimo laikas: 120mins

5 Galia: 10W

6 Kaip valyti: atsparus vandeniui ir skalbti

7 Dydis: 16*3.7*3cm

8 Krovimo trukmė: 1,5 valandos

9 Įtampa: 100-240V

10 Įkrovimo būdas: USB

11 Priedai: USB kabelis, šukos, skirtos apriboti plaukų ilgį (3/6/9/12mm), valymo šepetys, naudotojo vadovas

1. Prieš mokėti jūsų užsakymą, prašome įsitikinkite, kad įtraukėte teisingas pasirinkimas.Nes kai kurie produktai yra keletas skirtingų pasirinkimų, pavyzdžiui, produkto apima gaminio pati ir kai pakeitimas priedai.Jei nesate tikri, susisiekite su manimi, pirma.

2. Jei radote skirtingų produktų, o ne tai, kas jums tikrai reikia, kai atidarote sklypas, prašome susisiekti su manimi problemoms spręsti pirmiausia.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, be jokių koordinavimas, kitaip jis nebūtų naudinga siekiant apsaugoti jūsų naudai.

1. Visi produktai yra standartizuotos pakuotės, paprastai mes naudojame plastikinį maišelį supakuoti produktai.tiesiog taip:

2. Mes atidžiai patikrinti jūsų užsakymų paketą, įsitikinkite, kad viskas yra geros būklės, prieš siunčiant jį.Jei radote produktas neveikia, prašome susisiekti su manimi pirma.

1.Mes bus išsiųsti užsakymą 1-5 darbo dienų, ir jis turi beveik 7-40 dienų iš Kinijos į jus.

2.Kaip žinote, pristatymo laikas priklauso nuo laivybos bendrovės, oro linijos, muitinės kontrolės ir vietos post office, todėl mes negalime kontroliuoti, tai tiksliai.Jei siuntinys neatėjo į tikėtasi, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes jums sekti jį ir dirbti su jumis.

1.Atsiliepimai yra labai svarbus man ir kitiems pirkėjams ateityje.Prašome palikti atsiliepimus be jokių pastabų.Tikiuosi, jums gali pasakyti savo naudojant patirtis man ir kitiems.

2.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome atlygis man 5 žvaigždučių atsiliepimus, tai padėtų skatinti savo pardavimus.Būčiau labai vertiname jūsų rūšies veiksmų.

Žymos: clipper plaukų profesinės, žoliapjovės belaidžio, peiliukų skutimosi, vyrams žoliapjovės, clipper belaidžius, skustis žoliapjovės, skustuvas, skutimosi, vyrų skustuvas, belaidžiu plaukų žoliapjovės, baterija žoliapjovės.

Prekės Pavadinimas VGR
Modelio Numeris FS9-YC-V055
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo Laikas 1.5 valandos
Medžiaga
Punktas Namų Profesionalūs Elektriniai Plaukų Clipper
Dydis 16*3.7*3cm
Įkrovimo Būdas USB
Tipas Įkrovimo ir elektros tiek darbo
Neto Svoris 125 g
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Naudojimo laikas 120mins
Įtampa 100-240V

Parašyti atsiliepimą

Plaukų Žoliapjovės Vyrų Profesionalūs Elektriniai Plaukų Pjovimo Mašina Įkraunama Belaidžius Plaukų Clipper Namų Naudojimo Galvos Skutimosi Prietaisas

Plaukų Žoliapjovės Vyrų Profesionalūs Elektriniai Plaukų Pjovimo Mašina Įkraunama Belaidžius Plaukų Clipper Namų Naudojimo Galvos Skutimosi Prietaisas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti