Parduotuvė pagal Kategorijas

Dizaino Naujo Camo Kišenėje Suspaudimo Antblauzdžiai Frakcija Treniruotės Triko Bazės Sluoksnis Mens SPORTO Kelnės Sporto Sweatpants Antblauzdžiai

Nauja

€7.82

Yuerlian vyriškos Pėdkelnės, Kelnės Išsamiai:

Medžiaga: 90%poliesteris, 10%spandex

Gamintojas: Yuerlian

Pakuotė: 1 vnt Vienoje Pakuotėje ,1 vnt

Funkcijos: dagčiai prakaitas, lengvas

Kostiumas: Vyrai, berniukas

Proga: Bėgimas, Sporto Salės, Sporto, Mokymo, Futbolas, Krepšinis

Yuerlian Mens pėdkelnių Ypatybės:

- Lengvas sklandžiai elastingumą kvėpuojantis audinys.Atrodyti ir jaustis kietas mėgaudamiesi patogus treniruotės patirtis.

- 4-way ruožas gamyba leidžia didesnį mobilumą bet kuria kryptimi.Drėgmės transporto sistemos dagčiai prakaitas & greitai džiūsta.4-adata 6-sriegis technologija

jis tvirtas ir patvarus.Šios sporto tight šortai išlaikyti formą ir dydį, po kelių plovimų.

- Suspaudimo tinka.Meistriškai padidinti efektyvumą ir paspartinti kraujo apytaką ir raumenų atgaivinimui.laikymas jums geros formos ir toliau naudojasi.

- Puikią paramą šortai, sporto, sporto veiklos, darbo ar kasdieniam naudojimui.Apsaugo nuo odos trinties ir dirginimas, kai jūs sporto salėje ar bėgioti.

Yuerlian Prekės įkurta 2002, intiated profesinio lauko nuotykius J. Li Qiyu Kinijoje.Pasirašiusi unikalus nuotykių dvasia, Yuerlian prekės moka daugiau dėmesio į komfortą klientų patirtis rodo, kad aukštos kokybės produktai padeda taip pat sąžiningos kainos, kad visi Mūsų tikėjimo yuerlian yra įsipareigojusi "meilės gyvenimo meilę sportui".Mes manome, kad gyvenimas yra daugiau nei tik darbas, bet ir gyvenimo kelionių priartėti prie gamtos.J. Li skatinti visus youger žmonėms rasti ryškios saulės šviesos ir savimi pasitikintys gyvenimo požiūris, kuriuos heath gyvenimo būdą.

Labas,,,

Tai Yuer.

Aš esu talismanas prekės yuerlian

Malonu susitikti su jumis !

yuerlian Yuerlian Prekės įkurta 2002,intiated profesinio lauko nuotykius J. Li Qiyu Kinijoje.Pasirašiusi unikalus nuotykių dvasia,Yuerlian prekės moka daugiau dėmesio į komfortą klientų patirtis rodo, kad aukštos kokybės produktai padeda taip pat sąžiningos kainos, kad visi žmonės gali už prieinamą kainą.Mūsų tikėjimas yuerlian yra įsipareigojusi "meilės gyvenimo meilę sportui".Mes manome, kad gyvenimas yra daugiau nei tik darbas, bet ir gyvenimo kelionių priartėti prie gamtos.J. Li skatinti visus youger žmonėms rasti ryškios saulės šviesos ir savimi pasitikintys gyvenimo požiūris, kuriuos heath gyvenimo būdą.

Žymos: moterų bėgimas, kanados komanda, kamufliažas medžioklė, kūdikių korėja, veikia movile, nemokamai praleidžiant virvė, veikia overale, papildas veikia, Joga, dviračių jersey kanada.

Prekės Pavadinimas yuerlian
Treniruoklių Salė Veikia Kelnes Dydis S-M-L-XL-XXL
Sportas Tipas Veikia
Treniruoklių salė Veikia Kelnes Stiliaus numeris DA91303
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Treniruoklių salė Veikia Kelnes Drabužių stilius suspaudimo kelnės
Treniruoklių Salė Veikia Kelnes Scena mokymo,krepšinis,bėgiojimas,joga
Lytis VYRAI
Treniruoklių salė Veikia Kelnes Medžiagų kokybė Poliesteris Spandex
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Treniruoklių salė Veikia Kelnes į rinką Laikas 2020 m.
Treniruoklių Salė Veikia Kelnės Funkcija aukštos elastinga,greitai sausas,wicking
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Modelio Numeris DA91303
Elemento Tipas Visas Ilgis
Sporto Salė Važiavimo Stiliaus Kelnės aktyvus,joga,mokymo

Parašyti atsiliepimą

Dizaino Naujo Camo Kišenėje Suspaudimo Antblauzdžiai Frakcija Treniruotės Triko Bazės Sluoksnis Mens SPORTO Kelnės Sporto Sweatpants Antblauzdžiai

Dizaino Naujo Camo Kišenėje Suspaudimo Antblauzdžiai Frakcija Treniruotės Triko Bazės Sluoksnis Mens SPORTO Kelnės Sporto Sweatpants Antblauzdžiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti