Parduotuvė pagal Kategorijas

Keramikos Krioklys Moliuskui Smilkalų Degiklis Budistų Moliuskui Censer Smilkalų Laikiklis Stalinis Namų Puošybai Su 120 Spurgų

Nauja

€16.24

Kulka Taškų:

1、2 Naudojimo būdai: 2 naudoja, gali būti naudojamas su smilkalai kūginiai ar smilkalų lazdelių.Naudojant krioklio smilkalų degiklis kartu su diemedžiu smilkalai kūginiai padeda išgryninti orą, atsipalaiduoti, meditacijos, sumažinti stresą ir pagerinti sleep kokybės.Plačiai naudojami gyvenamosiose patalpose, miegamieji, studijos, biurų, meditacijos kambariai, joga kambariai, viešbučiai, kt.

2、Paslaptinga Atmosfera: Visi rankų darbo.Uždegti refliukso kūgio sukurti paslaptingą atmosferą.Dūmų steams, kaip krioklys, ir dūmų degiklis yra apsuptas dūmų, gražus ir paslaptingas.Grynas oras, geras miegas, ramus nuotaikai, nerimui, sumažinti nuovargį ir pan.

3、Levandų Aromatų: Modernizuotos kūgio ir 7 aromatai.Įrengta patobulinta kūgio, ilgalaikis ir kvepia geriau.Su kvapais, levandų, rožių, žaliosios arbatos, obuolių, sandalmedžio ir saldus aromatas.

4、Taikoma Kartų: Plačiai naudojamas biuruose, joga, gyvenamieji kambariai, miegamieji, arbata kambariai, šventyklos ir pan.Sukurti malonią atmosferą.Net jei nėra smilkalų, gali būti naudojama kaip dekoracija.

5、Puikus Pakuotė: Išskirtinį išvaizdą, praktiška, nereikia jaudintis, kad produktas yra pažeistas transportavimo metu.

Specifikacija:

Aukštis: apie 7.87 cm/20 cm

Plotis: apie 3.94 cm/ 10 cm

Svoris: apie 1,8 svarų

Medžiaga: rankų darbo keramika

Paviršius: keraminės

Kaip naudoti:

1. Padek: negalima gesinti gaisro iš karto, degimo laikas yra apie 4-6 sekundes.Po degimo, yra baigtas, išjunkite ugnį ir padėkite jį į moliuskui smilkalų degiklis.

2. Iš pradžių, jokių dūmų srautai iš apačios.Maždaug po 1-2 minutes, dūmų pakeisti kryptį ir lėtai teka iš apačios.

3. Smilkalai jame yra dalelių, sunkesni už orą.Tol, kol nėra karšto oro dėl vėjo ir dūmų į kambarį, dūmų bus kriaukle. (Priminimas: aukštos temperatūros skylę po naudojimo turės įtakos dūmų grįžti poveikį, prašome naudoti ją ištisai.)

4. Pagrindinių žaliavų šio smilkalų medžio miltai ir suede lipni milteliai.

5. Moliuskui rūkymas yra savotiškas smilkalų.Priglauskite mažą skylę moliuskui smilkalai su skyle smilkalų degiklis, siekiant palengvinti dūmų.

Pakavimo Sąrašas:

Keramikos Refliukso Smilkalų Laikiklis*1

Spalvos Smilkalų Kūgio*120

Smilkalų Lazdelės*30

Kilimėlis*1

Pincetas*1

Pastaba:

1. Pagamintas iš keramikos, trapus, elgtis atsargiai.

2. Būkite atsargūs, apšvietimo ar išimdami smilkalai kūginiai, kaip ji taps karšta, kai apšvietimas.

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo, jis palaiko Kredito kortelės, Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų (kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau), jei jums reikia prekių labai skubiai, prašome susisiekti su mumis DHL ir kt.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: laimingas smilkalų censer, incent, smilkalų laikiklis, natūralios drėkinamosios bokštas smilkalai, aukštas smilkalų laikiklis, vario smilkalai, smilkalų laikiklis stendas, didelis smilkalų censer, paprasta smilkalų laikiklis, smilkalų degiklis.

Taikymo Sritis Budistų Šventykla
Kosmetikos Funkcija NĖRA
type1 Keramikos Moliuskui Smilkalų Degiklis
Gamyba Žvakė Aromaterapija Krosnis
Kištuko Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Kita
Medžiaga Keramikos
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Type2 Namų Dekoro Smilkalų Laikiklis Censer
Tipas Smilkalų Degiklis
Modelio Numeris moliuskui smilkalų laikiklis

Parašyti atsiliepimą

Keramikos Krioklys Moliuskui Smilkalų Degiklis Budistų Moliuskui Censer Smilkalų Laikiklis Stalinis Namų Puošybai Su 120 Spurgų

Keramikos Krioklys Moliuskui Smilkalų Degiklis Budistų Moliuskui Censer Smilkalų Laikiklis Stalinis Namų Puošybai Su 120 Spurgų

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti