Parduotuvė pagal Kategorijas

4.3" LQ043T3DX0E LQ043T3DXOE LCD TomTom GO 620 GO 720 GO 920 skystųjų KRISTALŲ Ekrano skydelis su Jutiklinio ekrano skaitmeninis keitiklis

Nauja

€9.55

Aprašymas:

* Suderinamas su: LQ043T3DX0E

* Dydis: 4.3 Colių

* 100% Patikrintas prieš Pristatymas

Įspėjimas:

*Diegimo vadovas nebuvo įtrauktas, Mes neatsakome už bet kokią žalą, padarytą įdiegti šį priedą, prašome įsitikinkite, kad jūs žinote, kaip jį įdiegti iki pasiūlymo,Dėkojame už supratimą!

*Mes tiesiog gali garantuoti, kad vieną gavote, kurios bus suderinamos su jūsų planšetiniu kompiuteriu,

*Prašome NE pirkti, jei nesutinkate, A+ klasės, suderinamas jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis su įvairių flex kabelis, numeriai, kaip mūsų pavadinimas/aprašymas/photo narių yra iš pasiūlos rinkoje, ačiū!

1.Kiekvienas ekranas yra išbandytas prieš laivybos ir 100% darbo;Remontas/Keitimas senų, sulūžusių, krekingo,sugadintas klaidingas ekrano. 2.Gavęs prekes, nereikia ašarų plėvelę, nereikia klijuoti su klijais ant nugaros, bandymo mašina pirmą, pašalinkite seną ekraną, įdėkite naujas ekranas, ir patikrinti, ar jautrumas yra normalus.Būtinai pabandykite mašina pirmą kartą.Įsitikinkite, kad kokybė yra gerai.Įdiegti iš naujo.ji yra lengva sudeginti plokštė ir ekraną, mes neatsakome. 3.prieš ryšys bandymo galia turi būti išjungtas ,Kitaip jis bus sudeginti plokštė ir ekrane lengvai.Jei jis neveikia, mes negali būti atsakinga.

Produkto detalę:

pakuotė:

Žymos: didelės galios jungiklis, rodyti "samsung" j530, ekranas lcd samsung j5 2017, gps seklys lk209b, lcd tomtom, psion teklogix workabout pro, apyrankė tomtom touch, amg kit c klasė, tomtom jutiklinis ekranas, 100 mokyklų.

Parašyti atsiliepimą

4.3

4.3" LQ043T3DX0E LQ043T3DXOE LCD TomTom GO 620 GO 720 GO 920 skystųjų KRISTALŲ Ekrano skydelis su Jutiklinio ekrano skaitmeninis keitiklis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti