Parduotuvė pagal Kategorijas

Hm11 Retro Garsiakalbis Belaidžio Mielas Mini Animacinių Filmų Mergina Širdies Nešiojamų Mažas Garsiakalbis

Nauja

€4.51

Funkcijos: Kelių ryšys režimai: belaidžio ryšio funkcija, antenos, priėmimo režimu, 3.5 mm AUX kabelis laidiniu ryšiu.Integruotas pakartotinai įkraunamas ličio baterija: palaiko 8 valandų žaidimo laiko.Elegantiškas retro mini dydžio dizainas: Tai yra kišeninis radijo, kurių dydis 3.46 x 2.2 x 2.56 colių (maždaug 8.0 x 5.6 x 6.0 cm), o svoris 2.20 svarų (maždaug 69.0 kg), todėl galėsite laisvai mėgautis namuose, kelionės, Patogumas medžioklės arba žvejybos.Nuostabi garso kokybė: originalus garso iškraipymo poveikio norma, yra mažiau nei 0,5%, ir garsas yra labai skvarbus lauke.Unikalus pakuotės komponentai apima: Ji yra įrengta su high-end dovanų pakavimas, įskaitant lagaminai, kelioniniai lagaminai, rankinės, lipdukai, plakatai, atvirukai, antenos, USB ir AUX laidus.

Aprašymas: [Hands-free " ryšį, atidarykite savo rankas] Tu gali kalbėti per garsiakalbį, laisvą savo rankomis padaryti daugiau dalykų, ir jums turėti neribotos galimybės ribotoje erdvėje. [Stiprus suderinamumo] Suderinamas su dauguma įrenginių, jūs galite prisijungti su savo iPhone/iPod/iPad/smartfon/tabletė per kelias sekundes, ir automatiškai sujungti su prietaisu, kurį naudojote paskutinį kartą.

Techniniai duomenys: Medžiaga:plastikas Dydis:12*6.5*7.5 CM sprendimas: JL4.1 Garsiakalbis: 3W Baterija: 3.7 V 400mAh Gauna atstumas: 10 m (atstumas priklauso nuo aplinkos) Dažnių diapazonas: 50HZ-20KHZ Signalo ir triukšmo santykis: ≥90db Paramos realizacijos pareigos: /U disko/TF kortelė/n išėjimas

Paketą Sudarė: 1*host

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: redmi garso, antikvariniai garsiakalbis, soundbar su subwoof, wonderboom 2, lg nb4540, 20w garso juosta, ht-tx35, skiltyje soundbar, "pasidaryk pats" ausinių garsiakalbio, q1 garsiakalbis.

Prekės Pavadinimas ONLENY
Elemento Tipas Garsiakalbių Priedai Rinkiniai

Parašyti atsiliepimą

Hm11 Retro Garsiakalbis Belaidžio Mielas Mini Animacinių Filmų Mergina Širdies Nešiojamų Mažas Garsiakalbis

Hm11 Retro Garsiakalbis Belaidžio Mielas Mini Animacinių Filmų Mergina Širdies Nešiojamų Mažas Garsiakalbis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti