Parduotuvė pagal Kategorijas

Karšto Šalto Veido Massager Sonic Vibracijos Raudona Mėlyna Led Šviesos Terapija Anti-Senėjimo Sutraukti Poras, Odos Sugriežtinimas Prietaisas

Nauja

€19.68

Kėlimo Veido, Karšto ir Šalto Dual Veido Massager Sonic Vibracijos Led Šviesos Terapija Anti-Senėjimo prietaisą, Karšto ir Kietas Odos Priežiūros Prietaisas, derinant 4 skirtingų rūšių Karštas ir Šaltas masažas su garso, vibracijos ir LED šviesos gydymą, pašalinti raukšles, baudos linijos ir odos balinimas.Nerūdijančio plieno Sintezės temperatūra skydelyje skatina absorbciją odos priežiūros produktų pareikšti hidratuotas ir sklandžiai odą,padidinti kraujo apytaką, sumažinti sandarumą, atpalaiduoja raumenis ir malšina skausmą.Sonic Vibracijos Masažas-Aukšto dažnio vibracija ne 8200 kartų per minutę stimuliuoja odos ląsteles ir skatinti kraujo apyvartą atgimti, nuovargis ir atjauninti veido odos spalvą.Magija produkto:

1. Remonto odos ląstelių, užkirsti kelią raukšlių susidarymo.

2. Išplėsti odos poras ir giliai išvalyti.

3. Gauti bauda odos poras ir užrakinti vanduo gilus odos.

4. Padėti judėti kraujo ir pagreitinti medžiagų apykaitą.

5. Padidinti odos skaidrumo ir stangrina odą.

6.Skatina kraujo apytaką, padeda maistinių medžiagų absorbcijos. 7. Sutraukti poras, drėkina odą.

ŠILUMOS TERAPIJA : Atveria poras ir giliai valymo ir remonto darbus pažeistą odą.Tai yra idealus taikant bet chirurginės procedūros, kaip jis pagerina absorbcijos norma už maksimalią naudą.

ŠALČIO TERAPIJA: Detoksikuoja ir shrinkes poras.Kaip mes amžiaus, mūsų oda praranda daugiau drėgmės ir tampa dehidratuota dėl matomas raukšles.Šalčio terapija traukiasi poras ir stimuliuoja kolageno gamybą.

RAUDONA/MĖLYNA, ŠVIESOS TERAPIJA:Skatina kraujotaką ir koliažo regeneraciją, padidinti odos elastingumą.Raudonos šviesos, taip pat remonto darbus pažeistą odą ir sumažina išvaizdą, baudos linijas ir raukšles.

Kaip naudoti:

1 žingsnis: Pašalinti savo makiažas ir plauti savo veidą.

Vadovas massager yra metaliniu tvirtinimo žiedu, kuris gali išspręsti kosmetikos medvilnės, ir gali naudoti akustinių bangų vibruoti, taip, kaip valyti veido efektyviau.

2 žingsnis: Įjunkite "Karšto Režimas" Atverti Savo Poras

Naudokite Drėkintuvai arba Veido Kremas ir Įjungti "Karšto Režimas Su Vibracija" Padidinti Absorbciją

3 žingsnis: Įjunkite "Kietas Režimas" Uždaryti Savo Poras ir Sugriežtinti Savo Odos

Žemesnei temperatūrai, sumažina paraudimą ir edema, todėl jūsų oda atrodo ryškus ir gražus.Ji taip pat uždaro poras ir apsaugo nuo dulkių ir purvo nuo pastato.4 žingsnis: Galiausiai Įjungti "Kietas Režimas Su Vibracija" Sumažinti Išvaizdą, Baudą Linijas ir Raukšles Paketų sąrašas: 1x Ultragarsinis Veido Massager Karšto Šalto Plaktukas, 1x Power Adapter 1x Instrukcija anglų kalba

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia/negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.

Už dropshipping:

Mes galime pasiūlyti urmu dropshipping užsakymus per CSV failą.

Mes priimame Paypal mokėjimų

Mes atsiųsime savo klientus tiesiogiai, be faktūros ,skatinimo, informacijos ir, be jokios informacijos apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.24 valandų klientų aptarnavimo

5.Grąžinimas:

"Nemokamai Grąžinti" paslaugos

Grįžti per 15 dienų

(Paslaugų Apimtis• Ne visose šalyse Nemokamai Grąžinti paslauga.Šiuo metu palaikomos šalys apima žemyno teritorijos, Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Pietų Korėja, Rusija, Saudo Arabija, jungtiniai arabų emyratai, Italija, Nyderlandai, Lenkija, Brazilija)

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

6 .Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: angel pagalvė, švarios veido, co2 lazeriu įranga, led fototerapija, gydymas lazeriu, cryolipolysis shockwave terapija, led, led varžtas, vandens vielos, 1 26650 baterija.

Kilmės KN(Kilmės)
kilmės vieta Kinija
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Funkcija Remonto odos ląstelių, užkirsti kelią raukšlių susidarymo.
Gamybos procesas Mašina Padarė
Medžiaga Plastikiniai
Parama epacket amerikos UK NLFR GB BR Visame pasaulyje dropshipping
Prekės Pavadinimas MOFAJIANG
Tipas Karšto ir Kietas Odos Priežiūros Prietaisas

Parašyti atsiliepimą

Karšto Šalto Veido Massager Sonic Vibracijos Raudona Mėlyna Led Šviesos Terapija Anti-Senėjimo Sutraukti Poras, Odos Sugriežtinimas Prietaisas

Karšto Šalto Veido Massager Sonic Vibracijos Raudona Mėlyna Led Šviesos Terapija Anti-Senėjimo Sutraukti Poras, Odos Sugriežtinimas Prietaisas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti