Parduotuvė pagal Kategorijas

Universalus 140mm Stabdžių Diskas 140x29x2mm Dujų Elektrinis Motoroleris 47cc 49cc 2 Taktų Kišenėje Go Kart Mini Chopper Minimoto

Nauja

€6.51

Produkto Aprašymas: Aprašymas:

Būklė: 100% Naujas

Svoris: 144g

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1 vnt

Dėmesio : prašome atidžiai pasirinkti elementus prieš jus pirkti, ir įsitikinkite, kad jis yra teisingas norite.

Pristatymas:

1. Visi daiktai bus išsiųsti per 5 dienas, gavus apmokėjimą.

2. Apskritai, mūsų produktai yra siunčiami Kinija Paštu, Oro Paštu .Jei norite, kad kiti express pristatymas, prašome susisiekti su mumis dėl kainų.

3. Pristatymo laiką:

Transportas

Šalis

Maždaug.Pristatymo Laikas

Kinija Paštu, Oro Paštu

Jungtinės Amerikos Valstijos

20-25 darbo dienų

Europa / Australija / Naujoji Zelandija

25-40 darbo dienas

Rusija / Kanada / Meksika / Ispanija / Kazachstanas

35-60 darbo dienas

Brazilija / Pietų Amerika, Pietų Afrika

45-90 darbo dienas

4. Nes oras, nacionalinis streikas (kažkada) arba atostogų, tai bus vėluoja keletą dienų, būkite kantrūs.

5. Importo muitų , mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies postas nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jūsų pirkti.

Grįžti:

1. Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Po to kai jūs gaunate produktus, prašome patikrinti elementus, atidžiai.

2. Visi produktai yra geros kokybės, kai laivybos savo klientams.Jeigu turite kokių nors pažeistų elementų, negerai daiktų ar daiktų, ne taip, kaip aprašyta, galite ją grąžinti, ir grąžina turi būti atliktas per 15 dienų po to, kai pirkėjas gauna prekę.Bet jums turėtų būti atsakingi už grąžinti laivyba, nebent mes atsiuntė ne tą prekę ar prekės yra pažeistas transportavimo metu.

3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų užsakymo ID.

Atsiliepimai:

1. Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo .Būsime dėkingi, jei galite pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, jei tai yra patogu.

Įvertinkite šią operaciją:

2. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš jums suteikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Klientų aptarnavimas:

Jei turite kokių nors klausimų, Pease, nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę išklausyti jūsų reikalavimus ir problemas.Mes jums priimtiną atsakymą 1 darbo dieną .

Žymos: 2 taktų motoroleris, aprilia motorolerį, pigūs dviračių stabdžių, elektros variklis go kart, elektros gokart, 49cc mini chopper, kart veleno, minimoto bike 49cc, 49cc, elektroroller elektriniai motoroleriai.

Svoris 144g
Dydis 140x29x2mm
Prekės Pavadinimas xlsion

Parašyti atsiliepimą

Universalus 140mm Stabdžių Diskas 140x29x2mm Dujų Elektrinis Motoroleris 47cc 49cc 2 Taktų Kišenėje Go Kart Mini Chopper Minimoto

Universalus 140mm Stabdžių Diskas 140x29x2mm Dujų Elektrinis Motoroleris 47cc 49cc 2 Taktų Kišenėje Go Kart Mini Chopper Minimoto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti