Parduotuvė pagal Kategorijas

Sunligoo 7 Čakra Krito Akmuo Kutas Dvasinės Meditacijos Kabinti/Lange/Feng Shui Ornamentu Reiki Akmenys Automobilių/Namų Dekoro

Nauja

€10.39

Kad Daugiau Nei 100$ Bus Siunčiami Laisvai: DHL / Fedex / UPS / TNT, Jokio Papildomo Mokesčio.

80% Kad Pristatytas Succefully Per 20 Dienų, 10% Per 35 Dienas, O 10% - Per 60 Dienų.Iš Contol.

Produkto Aprašymas:

--7 ČAKRA Ritosi & Perskelta Brangakmenių IŠ VIRŠAUS Į APAČIĄ ATITINKAMAI:Aišku, Kristalinis Kvarcas,ametistas,sodalite,green aventurine,tigro akis,Raudonas Agatas,Raudonasis Jaspis --Krito akmenys dydžio diapazonas:15-30mm,perskelta akmenų dydžio diapazonas:5-10mm.Kutas Ilgis:25-28cm. --7 ČAKROS:čakrų yra centrų energijos, įsikūręs ant vidurinės linijos kūno.Kiekvienas iš 7 čakros yra fizinių, emocinių ar psichikos būklę, padeda turtinti savo dvasią ir gerovę čakra akmenys naudojami subalansuoti čakras kasdien ir stiprinti chakra gijimą. --Pakabinti ši čakra ornamentas į saulėtas langas,automobilių ar kambarį, kuris sukuria puikią Feng Shui energiją.Absoliučiai stulbinantis. --DIDELIS DOVANŲ PASIRINKIMAS:Idealiai tinka bet kokia dovana duoti proga, puiki dovana jūsų draugai,meilužio ir šeimos Kalėdos, Gimtadienis, Valentino Diena, Vestuvės, Padėkos Diena,motinos Diena,tėvo diena, ir kt.Padovanokite sau ar tą ypatingą žmogų, su šia 7 čakra Selenitas namų Puošybai.

Pastaba:

--Spalva gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

--Natūralaus Akmens,Kiekvienas Skirtingas.

--Rankų Darbas Priemonė Dydžio.

--Prašome Pakankamai Klaidų.

98% Kad Shiped Per 2 Dienas Po Apmokėjimo.

Kenksminga Prastų Atsiliepimų Turės Įtakos Jūsų Dar Pirkti Platforma!

Blogų Atsiliepimų Davėjas Pasamdytas Konkurentas Bus Pranešta.

Mes esame Laimingi, Kad būtų Išspręsta Problema ir Siūlome Priimtiną Paslaugas Po pardavimo,Problemų Tvarka, Mes Galime Dalį Pinigų Atgal / Visa Grąžinamoji išmoka / Naujo siųsti Produkto.Palikti Blogų Atsiliepimų, Be Susisiekę su Mumis Bus Ne Pateikti Bet Po pardavimo Tarnybą.

Mes Esame Viena Iš Didžiausių Mados Juvelyrikos Bendrovės Iš Pietų Kinijos.Turėti Savo Prekės Ženklą.Pateikti OEM Paslaugos Daugeliui Garsių Prekės Juvelyrikos Bendrovės visame Pasaulyje.Visi Produktų Seaze Pasaulio Mados.

Didelio Masto Pirkti, Didelio Masto Gamybos, Stiprių Bendradarbiavimo, Pati Kokybė, Geriausia Kaina,.

Pardavėjo Pristatymas Metodai Includ: E-pakelis/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.Mes Pasirinkti Geriausias Būdas Mano Apie Laiką Ir Saugos .Visi Su Sekimo NĖRA.

Siuntos Poveikis Per 3 Dienas, Laivas Užima 15-60 Dienų, Iš Kontrolės. 80% Kad Gavo Per 20 Dienų, 10% Per 40 Dienų, 10% Per 60 Dienų, Iš Kontrolės.

Standartinis Internationl Paketu, Vidinis Burbulas Filmas, Ne Kartoninė Dėžutė.Specialių Dur Dėžės Už Didesnį Kiekį.

Pastaba :

Žymos: čakros akmuo, vabzdžių gaudyklė, natur akmens, automobilių puošimas, dekoro feng shui, pinigų medis, reiki simboliu, smaragdas pobūdis, automobilio pritaikymas priedai, dekoro namai.

Funkcija 1 Namų Apdailos Akmenys
4 funkcija Natūralaus Akmens Amatų
Didelis Akmuo Dydis Maždaug. 15-30mm
Kiekis 1pc Akmens Apdaila
3 funkcija Nereguliarus Akmens Apdaila
Modelio Numeris asd032201+nca0023
2 funkcija Natūralaus Akmens Apdaila
Medžiaga Mūrinis
Mažas Akmuo Dydis Maždaug. 5-10mm
Prekės Pavadinimas Sunligoo
Temos Talismanas
Stilius Liaudies Menas
Ilgis Approx. 25-28cm
Regioninės Funkcija Europa

Parašyti atsiliepimą

Sunligoo 7 Čakra Krito Akmuo Kutas Dvasinės Meditacijos Kabinti/Lange/Feng Shui Ornamentu Reiki Akmenys Automobilių/Namų Dekoro

Sunligoo 7 Čakra Krito Akmuo Kutas Dvasinės Meditacijos Kabinti/Lange/Feng Shui Ornamentu Reiki Akmenys Automobilių/Namų Dekoro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti