Parduotuvė pagal Kategorijas

5 VNT./daug 16mm Stiklo Cabochon "PASIDARYK pats" Kaklaraištis 16 MM prisegamas Bazės Tuščią Papuošalai Parametrai Tinka Įrašus Tėtis Vaikinas Vyro

Nauja

€2.98

Sąrašas yra pora aukštos kokybės sidabro padengtą rankogalių segtukai galėtų būti nuostabus, dovana, vyrams, moterims ar vaikams svarbius įvykius iš savo gyvenimo, ir gali padėti išlaikyti šį specialių dienų, kad jūsų prisiminimai.

Taigi, tai rankogalių segtukai gali būti puiki dovana draugams, tėtis ir vyrai, groomsman ir tėvai jaunikis taip pat tėvai nuotaka!

RANKOGALIŲ segtukai yra 16 mm (5/8 colio) skersmens Rankų darbo su krištolo skaidrumo stiklo kupolo viršuje, kad didina meno kūrinius.

Skersmuo: 16mm ( kostiumą-16mm stiklo cabochons )

Medžiaga: Alloy

Įpakavimas:5vnt

Bauda ar Mados: prisegamas

Elemento Tipas:Prisegamas

Medžiaga:Stiklas

Metalų Tipas:Sidabro padengtą

Lytis:Vyrai

Stilius:Mados

Žymos: ruošiniai rankogalių segtukai, prisegamas bom, actekų antklodė, beauty box organizatorius kosmetika, cufflink "pasidaryk pats", green crystal rankogalių segtukai, vyras karoliai, stiklo juostelės, ja rankogalių segtukai, žąsų plaukų.

Stilius Madinga
Prekės Pavadinimas ESSPOC
Medžiaga Stiklas
Elemento Tipas Kaklaraištis Įrašus & Rankogalių Segtukai
Formos\modelis ROUND
Bauda ar Mados Mados
Lytis Unisex
Pearl Tipas Imituojamas-pearl
Modelio Numeris ESSPOC
Metalų Tipas cinko Lydinys

Parašyti atsiliepimą

5 VNT./daug 16mm Stiklo Cabochon

5 VNT./daug 16mm Stiklo Cabochon "PASIDARYK pats" Kaklaraištis 16 MM prisegamas Bazės Tuščią Papuošalai Parametrai Tinka Įrašus Tėtis Vaikinas Vyro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti