Parduotuvė pagal Kategorijas

Chenkai 10VNT BPA Free Silikono Koala Teether Karoliukai "PASIDARYK pats" Gyvūnų Animacinių filmų Kūdikio Dušas Kramtomoji Žindukas Manekeno Jutimo Žaislas Accessories

Nauja

€3.51

Kiekis: 10vnt

Medžiaga: benzo (a) pireno Nemokamai Maisto kokybės Silikono ( panašiai, kaip žindukas ar spenelio)

Dydis: 27*28*10mm / 1.06"*1.1"*0.39"

Spalva: 6

pls palikti pranešimą su spalvų jums reikia, kai vieta užsakymą

jei ne, bus maišyti 5 spalva atsitiktinai, ačiū

Vežimas

Express, DHL, " Fedex, TNT, UPS: 3-7days atvykti

Kinija Paštu: 2-8 savaičių atvykti, kai nuotolinio addrss gali prireikti ilgesnio pristatymo laiko

jei norite kitą pristatymo būdas, pls spustelėkite siuntimo mygtuką, įrašą pakeisti.

Mokėjimo

Kredito Kortele, Banko pavedimu, Western Union", jei norite, bet kitų mokėjimo terminai, pls susisiekti su mumis prieš mokėti, ačiū.

Grąžinimo Politika

Jei yra keletas žalą pristatymo metu, ar jums nepatinka mūsų elementą, kai gavo, pls susisiekti su mumis artimiausiu metu elektroniniu paštu su nuotraukomis, pažeistas produkto, mes ją išspręsti per grąžinamosios išmokos ir (arba pakeisti jums laiku, tvarkymas gali būti daroma tik 3 darbo dienas po to, kai gaunate prekes.

Atsiliepimų Dėkingi

Jūsų nuomonė yra labai labai svarbus mums, Pls patvirtina, kad gavo, kai gausite paketą, susisiekite su mumis prieš bet jūsų negotive komentarus, mes pasistengsime atsakyti jums 24h ir stengiamės išsiaiškinti, geras sprendimas.mes tikimės, kad jūs esate laimingas su savo produktus ir paslaugas, labai jums ačiū iš anksto.

Žymos: silicio karoliai kūdikiams kramtyti, silicio kūdikių medžiaga kramtyti, kūdikių silicio kramtyti rinkinys, dekoratyvinis kūdikiui kramtyti, pirštinės kūdikiui kramtyti, silicio kūdikiui kramtyti širdies, aukso silikono granulių kūdikiui kramtyti, silicio kūdikiui kramtyti padas, šviežių kūdikiui kramtyti, gintaro kūdikiui kramtyti.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas CHENKAI
Modelio Numeris JHS-4
Formos Animacinių filmų
Pakavimas urmu
Amžius > 4 mėnesius
Medžiaga Funkcija BPA Free
Funkcija teether

Parašyti atsiliepimą

Chenkai 10VNT BPA Free Silikono Koala Teether Karoliukai

Chenkai 10VNT BPA Free Silikono Koala Teether Karoliukai "PASIDARYK pats" Gyvūnų Animacinių filmų Kūdikio Dušas Kramtomoji Žindukas Manekeno Jutimo Žaislas Accessories

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti