Parduotuvė pagal Kategorijas

Patygr Kaukolė Sharped Makiažo Šepetėlių Laikiklį Pieštukas Turėtojas Biuro Stalas Organizatorius Stacionarių Vazonas Dekoro Sodinamoji

Nauja

€11.49

Kaukolė Sharped Makiažo Šepetėlių Laikiklį Pieštukas Turėtojas Biuro Stalas Organizatorius Stacionarių Vazonas Dekoro Sodinamoji

★Spalva: Juoda ir Balta

★Medžiaga: PVC

★Dydis: 1.77"*4.53"

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Juoda (x18330a):

Balta (x18330b):

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.

Mes dažniausiai Baltijosvm.lt standartinis pristatymas metodas apdoroti užsakymus

2.Galime Remti CSV/Excel " Failą Dropshipping.- E-mail Paramos.

3.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien

4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos.

Visame Pasaulyje Laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Baltijosvm.lt!

Žymos: pen kaukolė, lauke makiažas organizatorius, savininkas stacionarių, filtras sharp, puodą, komiksų pelės mygtukai, mini puodą, jankng lazdelėmis, kilimėlis pokemon, stalas kilimėlis pvc.

Medžiaga PVC
Elemento Tipas kaukolė
Specialios Paskirties Kostiumai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Patygr Kaukolė Sharped Makiažo Šepetėlių Laikiklį Pieštukas Turėtojas Biuro Stalas Organizatorius Stacionarių Vazonas Dekoro Sodinamoji

Patygr Kaukolė Sharped Makiažo Šepetėlių Laikiklį Pieštukas Turėtojas Biuro Stalas Organizatorius Stacionarių Vazonas Dekoro Sodinamoji

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti