Parduotuvė pagal Kategorijas

Mergina Vertikalus Krepšys, Moterims, natūralios ODOS Pečių Maišą, Nekilnojamojo karvės odos Moteriška Crossbody krepšiai Veršiena Maišelį A156

Nauja

€24.02

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

∨ ∨ ∨ ∨ ∨ ∨

∧ ∧ ∧ ∧ ∧ ∧

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

Prekės Informacija

Shell : natūralios odos ( viršutinis sluoksnis odos / 100% natūralios karvės odos) Dydis: 22cm (L) x 24cm (H) x 4cm(W) VIRŠAUS : Zip viršų uždarymo, audinio pamušalas Interjeras : Viduje užtrauktuku , mobilųjį telefoną ir daugiafunkcį kišenės Outerior : Priekiniai zip kišenės, Ilgas dirželis peties & cross-kūno dėvėti

Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų kameros ar šviesos aplinka Rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm paklaida Šiek tiek odos kvapas yra nomal.Pradėjęs jį ne kelias dienas,kvapas dings

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

∨ ∨ ∨ ∨ ∨ ∨

∧ ∧ ∧ ∧ ∧ ∧

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

Paslaugų teikimo sąlygos

Vežimą :

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 8 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Garantija:

Mes galime užtikrinti, kad visi jūsų daiktai yra naujų išeina iš mūsų gamyklos.Mes taip pat patikrinti juos labai atsargiai, prieš mes išsiųsime juos jums.

Jei radote nieko blogo per 3 darbo dienas po to, kai gauti tuos daiktus, prašome kreiptis į mane su aiškiai nuotraukas internete arba el. paštu ir mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausia, ką galime padaryti.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Klijavimas:

Kaip ir visi mūsų produktai yra rankinis matuojama, gatavas produktas gali skirtis maždaug ± 1 colio nurodytus matavimus.

Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kūdikių blauzdos, lauke siurprizas, karvės odos rankinė, veršiena odos, giliavandenių žiūrėti, leagu legenda, Veršiuko Oda, krepšys, Veršiena, NARAS.

Stilius Mados
Apdaila NĖRA
Prekės Pavadinimas zuezan
Interjeras Interjero Užtrauktukas Kišenėje
Rankinės Tipas "Messenger Maišeliai
Kietumas MINKŠTAS
Lytis MOTERIS
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Dydis (cm) ilgis * aukštis * plotis
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Proga Universalus
Rankenų/Dirželiai Vieną
Išorinis Dumblo Kišenėje
Dydis (coliai) ilgis * aukštis * plotis
Formos pagalvė
Pamušalas Poliesteris
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Rankinės
Modelio Numeris A156
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda

Parašyti atsiliepimą

Mergina Vertikalus Krepšys, Moterims, natūralios ODOS Pečių Maišą, Nekilnojamojo karvės odos Moteriška Crossbody krepšiai Veršiena Maišelį A156

Mergina Vertikalus Krepšys, Moterims, natūralios ODOS Pečių Maišą, Nekilnojamojo karvės odos Moteriška Crossbody krepšiai Veršiena Maišelį A156

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti