Parduotuvė pagal Kategorijas

Profesionalus Skaitmeninis Diktofonas Pen Aktyvuotas o Garso diktofoną, bet bodhis nenorėjo Įrašymas MP3 Grotuvas intelektinių Triukšmo Mažinimas

Nauja

€28.49

1.[Hotkey Operacija ir Kodo Užraktas Dizainas]didžiausias akcentas diktofonas yra jos unikalus greitųjų mygtukų Veikimą ir kodo užraktas dizaino, galite nustatyti keturių skaitmenų slaptažodį ir filmuosite failus nutekėjo, pasiekti, kad, siekiant apsaugoti privatumą.Hotkey Operacija, kad ji yra paprasta naudoti.

2.[Dvigubai Mikrofonai]Dvigubo mikrofonus, galima įrašinėti ilgus atstumus įrašymo iš įvairių pusių, iki 40 pėdų, bet taip pat užtikrinti, kad įrašo aišku, tinka įvairiomis progomis.Įjungiamas diktofonas balso fiksuoja kiekvieną natą iki 1536KBPs, suteikia jums švarus įrašymo išėjimo.Puikus paskaitas, klasės, mokyklos, susitikimą " s patarimai, interviu.

3.[intelektinių Triukšmo Mažinimas]balsu diktofonas ne tik turi aukštos raiškos garso kokybę, bet taip pat turi triukšmo mažinimo funkcija, leidžia jums įrašyti aiškius įrašus triukšmingoje aplinkoje.Ateina su 2 itin jautrūs nekryptiniai mikrofonai su dinaminis triukšmo mažinimas.

4.[Telephone Recording]Parama aukštos raiškos telefono įrašymo, daugiau išsamaus įrašymo galimybes.Kai naudojate telefoną, įrašyti jūsų pokalbį, Svarbi informacija yra iškart įrašyta, nr. pamiršta, patogiau.Ryšys patogu ir paprasta, konkreti operacija rasite vartotojo vadovą, o kabeliu prijunkite diktofoną ir telefonas (be adapterio).

5.[Aukščiausios Laikymo ir registravimo quality1536KBPs] Built-in su įkraunama baterija, vieno visiškai nemokamai galėtų nuolat įrašyti 11 val. / [Aukščiausios Laikymo ir registravimo quality1536KBPs]32G Atmintis, o diktofonas, galima laikyti iki 560 valandų įrašų failų (kai nustatytas normalus įrašymo kokybę ); Built-in su įkraunama baterija, vieno visiškai nemokamai galėtų nuolat įrašyti 11 val.

Tipas:16GB/32GB

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas

Dydis: 10.8*4.3*1.2 cm

Pakuotės Turinys:

1 * diktofonas

1 * Ausinės

1 * USB įkrovimo kabelis

1 * Naudotojo vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kamera maišytuvas, mac garso įrašymo funkcija, magnetofonas studija, diktofonas, balso įrašymo aktyvuotas, diktofonas pen malaizija, mini spy garso įrašymo funkcija, balso aktyvuota skaitmeninis diktofonas, jurnelist diktofonas pen, atminties diktofonas "iphone", garso įrašas.

Su Garsiakalbiais Taip
Laikmenų Įterptųjų "Flash" Atminties
Darbinė Temperatūra 0-40 laipsnių Celsijaus
Subalansuota Iš Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinė Atmintis Taip
Mikrofonas In-kryptinio dvigubo mikrofono
Dažnis 20-20Khz
Sertifikavimo NĖRA
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas ZGPAX
Įrašyti Garso Formatas mp3
Atkūrimo Formatai kaip aprašyta

Parašyti atsiliepimą

Profesionalus Skaitmeninis Diktofonas Pen Aktyvuotas o Garso diktofoną, bet bodhis nenorėjo Įrašymas MP3 Grotuvas intelektinių Triukšmo Mažinimas

Profesionalus Skaitmeninis Diktofonas Pen Aktyvuotas o Garso diktofoną, bet bodhis nenorėjo Įrašymas MP3 Grotuvas intelektinių Triukšmo Mažinimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti