Parduotuvė pagal Kategorijas

Di "PASIDARYK pats" Smart Wi-Fi " 433mHz Belaidžio tinklo Jungiklis palaiko 433mHz Imtuvas, Internet Dalykų Prietaisas

Nauja

€8.67

jei jums reikia nuotolinio valdymo pultas, prašome kreiptis į Valdžią: Norma Įtampa: AC 90-250V Maitinimo Adapteris: Be Maitinimo Adapteris [Funkcijos] Valdymo režimas: Mobile APP; Perdavimo režimas: yra "Wi-Fi" ryšys; Kontroliuojamas eilutės: 1; Galia: 7A/1500W; Platforma: "Android", "iOS"; Valdymo nuotolis: infinity; Darbinė temperatūra: 0-55 laipsnių [Packing List], 1 x Nuotolinis jungiklis modulis, Daugiau informacijos rasite mūsų WIKI: www.raspberrypiwiki.com/index.php/Smart_Home_Wi-Fi_Wireless_Switch_422387

Tai Sonoff pro ver a su 433MHz nuotolinio valdymo

Sonoff ir Slampher yra protingas WiFi Bevielio ryšio produktų, kurie bus prisijungti su savo namų apyvokos prietaisai ir šviesos "Wi-Fi", kuri leidžia jums nuotoliniu būdu įjungti prietaisai, įjungti arba išjungti, nustatykite laiko grafikus, patikrinti prietaisų būklė per PROGRAMĖLĘ į savo išmanųjį telefoną.Slampher gali prisijungti prie lemputės su E27 varžtas bazė, o Sonoff gali prisijungti prie įvairių namų apyvokos prietaisai.Sonoff ir Slampher’s svarbiausias skirtumas nuo bendro smart home produktai yra 433mHz Nuotolinio valdymo pultelis.Jūs galite kontroliuoti daug prietaisų per VIENĄ tokių duomenų valdytojo patalpose, nei išmanieji telefonai, nei "WiFi" tinklą reikia.Kaip padaryti, Sonoff ir Slampher darbą?Sonoff ir Slampher siunčia duomenis į debesis platforma naudojant "Wi-Fi" Maršrutizatorių, jie pora su "Wi-Fi" per APP, todėl jūs galite kontroliuoti visus pridėta prietaisai ir žibintai su išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu.APP Nuotolinio Valdymo pulto, kol telefonas turi tinklas(2G/3G/WiFi), galite nuotoliniu būdu valdyti visus savo prietaisus.Programa palaiko - Patikrinti visi prietaisai statusą - Nuotoliniu būdu įjungti arba išjungti prietaisų Nustatymas, didžiausias 8 laiko grafikus, Kaip veikia PROGRAMA? - Užsiregistruoti, ir prisijungti - Pridėti prietaisus(auto-paieškos prietaisai, turi būti sukonfigūruotas —pasirinkite prietaisą added—pasirinkite "wi-fi" funkciją with—configure) - Valdymo įtaisai(nuotolinis įjungimas/išjungimas, nustatytus laiko grafikus, tikrinti būseną, pasidalinti prietaisai) 3 Būdų, kaip kontroliuoti Sonoff ir Slampher Jūs galite kontroliuoti savo Sonoff ir Slampher 2 būdais: rankiniu būdu perjungti, pagal 433 Mhz Nuotolinio duomenų Valdytojas ar PROGRAMĄ.Nesvarbu, kaip jūs ją naudoti, būklė yra sinchroninis.Kaip įdiegti Sonoff ir Slampher?Įdiegti Slampher, tiesiog išjunkite elektros energijos šaltinį, įsukite lemputę iš E27 varžtas bazė į Slampher, tada įsukite Slampher į jūsų originalaus E27 varžtas šviesos laikiklį.Įdiegti Sonoff, atkreipti dėmesį į ir Iš ženklas Sonoff. 1. Išjunkite elektros energijos šaltinis 2. Atidaryti dvi geltonas kriauklių abiejuose galuose 3. Sujungti du elektros energijos šaltinio kabeliai(Live ir Neutralus) į 2 prievadai su “IN” ženklas, vienas laidas vieną uostą, ir there’s jokio apribojimo dėl kurios uosto prisijungti. 4. Sujungti du aparato kabeliai(Live ir Neutralus) į 2 prievadai su “OUT” ženklas, vienas laidas vieną uostą, ir there’s jokio apribojimo dėl kurios uosto prisijungti. 5. Padengti korpusų ir tvirtai tvirtai.

Žymos: esp8266 sensor shield, aviečių pi 3 modelis b rankos, namų smart, 5v arduino relė, belaidžio interneto, "bluetooth" smd, teptuku prancūzijos manikiūro nagų, esp8266 žiūrėti, vaiko mokymąsi mašina, interneto usb.

Dažnis 433mhz
Tipas Membrana Jungiklis
Prekės Pavadinimas Geekworm
Modelio Numeris Smart Wi-Fi " Belaidžio Tinklo Jungiklis
Norma Įtampa AC 90-250V
Pakuotė Taip
Produktų Statusas Sandėlyje
Platformos "Android", "ios"

Parašyti atsiliepimą

Di

Di "PASIDARYK pats" Smart Wi-Fi " 433mHz Belaidžio tinklo Jungiklis palaiko 433mHz Imtuvas, Internet Dalykų Prietaisas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti