Parduotuvė pagal Kategorijas

8/16/24/50PCS Filmų "Žvaigždžių Karai" Raišteliu Maišeliai Boyss Vaikai Su Dovana, Ar Saldainiai Kelionės Paketą, Futbolo Sporto Mokyklos Kuprinė

Nauja

€6.13

Sveiki atvykę į parduotuvę

Pirkimo Pastabos:

1, gamintojų iš pirminių šaltinių, bendrovė trumpas gamybos ciklas, prekių kokybę garantuoja, siekiant užtikrinti pristatymas ir kokybės.

2 dydis, rankinis matavimas, dėl skirtingų matavimo priemonių ir matavimo metodai ir kitų veiksnių, ten bus keletas nedidelių klaidų.

3, nes šviesa yra skirtingi, įvairių kameros kampų, skirtingų monitorių sukels šiek tiek spalvų, asmens jaučiu kaip vaizdas atrodo geriau!

Matrial:Ne-audiniai

Dydis: Pluoštas kišenėje 28*ne didesnis kaip 36 cm 8/16/24/30/40/50Pcs/Pak Pls dėmesio: Dėl rankos priemonė,dydis gali turėti 1-3 cm klaida.Dėl Skirtingų Monitorių,spalva gali šiek tiek skirtis.

Žymos: dekoro velykų, urmu pakavimo krepšiai, mandalorian, disney princesė, star wars lego minifigures kadrų, disney pixar automobilių, flash žaislas, kinijos dekoras, "žvaigždžių karai" black series 6, figura "žvaigždžių karai" samurajus.

modelis Mėgėjams
Prekės Pavadinimas Disney
Modelio Numeris 001
Temos Futbolas
VNT 8Pcs
Proga naujieji metai
Disney žvaigždžių karai
Skaičius, Vnt 8Pcs
Medžiaga ne-audiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

8/16/24/50PCS Filmų

8/16/24/50PCS Filmų "Žvaigždžių Karai" Raišteliu Maišeliai Boyss Vaikai Su Dovana, Ar Saldainiai Kelionės Paketą, Futbolo Sporto Mokyklos Kuprinė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti