Parduotuvė pagal Kategorijas

Aukštos klasės Atminties Pagalvės užvalkalą atnaujinti Satino, šilko pagalvių užvalkalai vientisos spalvos Užvalkalai su krašto saugumo Nr. užtrauktukas pagalvę padengti

Nauja

€8.30

Aprašymas

【Atminties Satino Užvalkalas】Šis prabangus satino užvalkalas yra atnaujinti aukštos kokybės satino, šilko audinio, susukti verpalai,niekada sugeria drėgmę, veido ir plaukų,palaiko natūralią drėgmės.Lygiosios tekstūruotieji siūlai technologija leidžia audinio jaučiasi kūdikio odą,suteikia sklandų,minkštųjų jaustis,ir padeda sumažinti veido raukšles ir redues trinties su plaukų,apsaugo plaukus nuo knotting sausas,apsaugoti jūsų plaukai ir šukuosena,sumažinti plaukų slinkimas.Užtikrinant gerą miegą trukdo miegoti-raukšlėtis ir miegoti-galvą,hipoalerginės savybės puikiai tinka tiems, kurių oda jautri.Medžiaga :100% šilko satino MUMS Karalienė dydis:20"X 30"(51X76CM) JAV King size:20"X40"(51X101CM) Stilius :Šilkiniai Sklandžiai prabangos stilių, Palaiko Drėgmės Balansą, Plaukai ir Oda Spalva: Mėlyna/Rožinė/chaki/Tamsiai pilka Pakavimo sąrašas:2vnt užvalkalas Prašome atkreipti dėmesį, kad yra tik 2vnt pagalvės užvalkalą ,pagalvė, vidinis nėra įtrauktas.

Savybės:

1.100% atnaujinti aukštos kokybės satino, šilko audinio, susukti verpalai, nr. pilling, nr. susitraukimas, jokių raukšlių, antistatikas tegul pagalvė padengti, Ji jaučiasi labiau minkšti, šilkiniai ir puošmena, ir jo prisilietimas jausmas arti realaus šilko.Jis priklauso prie tos pačios medžiagos kaip ir užsienio prekyba aukštos kokybės apatinius, Reaktyvusis dažymo procesą ,daro savo lovoje, daugiau sveiki.

2.Ne tik didelės tikėtis ir didelio tankio audinys ,aukštos kokybės, bet taip pat su bauda kūrinys, tai galėtų būti nurodyta informacija.Ne užtrauktukas leidžia pagalvės užvalkalą saugiau ir miegoti patogu ir sveika.

3. Pagalvės užvalkalą su krašto labiau elegantiška išvaizda ir daugiau dekoratyvinių jums lova,ne tik naudingas, bet taip pat gražus.

4. minimalistinio stiliaus,vientisos spalvos jaučiasi patogiai, atsipalaidavę ir mados, satino, šilko audinys paliekant prabangus ,subtilus ir elegantiškas jausmas kostiumai modernus ir prabangos, stiliaus namų puošybai.Jis nukels jus į gražus sapnas ir puošia jūsų kambarį.

5.Yra keturi elegantiškas spalvų, galite pasirinkti iš, ir visada yra vienas jums patinka.

6.Plovimo ir Priežiūros paslaugas: atminties satino, kaip aukštos kokybės poliesterio satino,tai yra daugiau drapping ir tvirtas,anti-snugging ir geležies nemokamai.Taip pat jis suteikia daugiau elastingumo, nei medvilnės ir šilko fabrics.By naudojant atminties dėmių užvalkalas,jūs galite mėgautis visus privalumai šilko užvalkalas gali duoti, o gauti važiuoti inconvience plovimo ir manteinence.Į zipless paketas uždarymas yra lengviau pašalinti ir tinka,išvengti plaukų iš ištraukė.Švelniai plauti,skalbti mašinoje,žemoje temperatūroje džiovinimo ar išdžiūti. 6.Ekonomiškai efektyvių produktų ir dėmesingas paslaugos jums verta jį.Šiltas priminė: 1.Nes Rankinis matavimas 1-2cm paklaida yra leistina. 2.jei nori kito dydžio,prašome susisiekti su mumis 3.greitas pristatymas, nemokamas pristatymas ne reiškia, kad nereikia papildomai mokėti Custom 4.įvairių šalies dydis yra skirtingas ,todėl prašome patikrinti, ar ji gerai prieš perkant 5.dėl tolimojo susisiekimo produktas bus šiek tiek sulenkite,ji nėra tokia plokščia, nes nuotrauka parodė,tačiau neturi įtakos vartojimui. 6.ne, mažmeninės prekybos, pakavimo, jei norite parduoti dar kartą, arba kaip Dovana ,prašome galvoti apie pakavimo problema 7.tik užvalkalas (be pagalvė, vidinis. 8.jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti atsiliepimus ir su visais "penkių žvaigždučių[Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.] Jūsų pripažinimas leis mums bando pateikti tarnauti geriau.

Žymos: "audi" prekės ženklo striukė, bodi rinkinys prius 20, carter amour žiedas, sagė simbolių, audi stabdymo priemonė, audi mygtuką multi, liemenė didelis moterų, bodhi medis plakatas, audi įkrovos pagalvėlė.

Seksualinio Pobūdžio No
Kiekis 2vnt
modelis Paprastas Dažyti
Medžiaga 100% Poliesteris
Audinio privalumai daugiau minkštas, patogus, raukšlių atsparus ir sveika
Naudoti ligoninės
Tipas Užvalkalas
Funkcija Atnaujinta satino audinys
Nepadori Nuotrauka No
Technics Audiniai
Audinys susukti verpalai
Stilius Paprastas
Reitingas Kokybė
Modelio Numeris Pagalvė Padengti
Modelio Tipas Kietas
Audinio Skaičius 50
Siūlų Skaičius 300TC
Rinkinys Tipas Taip

Parašyti atsiliepimą

Aukštos klasės Atminties Pagalvės užvalkalą atnaujinti Satino, šilko pagalvių užvalkalai vientisos spalvos Užvalkalai su krašto saugumo Nr. užtrauktukas pagalvę padengti

Aukštos klasės Atminties Pagalvės užvalkalą atnaujinti Satino, šilko pagalvių užvalkalai vientisos spalvos Užvalkalai su krašto saugumo Nr. užtrauktukas pagalvę padengti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti