Parduotuvė pagal Kategorijas

Automobilių Grynųjų Kišenėje, Rankinėje Savininkas Rankinės Maišelį Dokumentai, Telefono Vertingų Daiktų K2

Nauja

€9.20

Automobilių Grynųjų Kišenėje, Rankinėje Savininkas Rankinės Maišelį Dokumentai, Telefono Vertingų Daiktų K2 Aprašymas:

Savybės:

1. PAPILDOMA SAUGYKLA: Automobilis Grynųjų Kišenėje, Rankinėje Turėtojas visiškai uždengtų tarpą tarp priekyje dvi sėdimos vietos ir padaryti juos savo papildomų saugojimo.Tai gali užtrukti puikus dydžio, remiantis įvairių tarpai tarp vairuotojo ir keleivių sėdynės įvairių automobilių modeliai.

2. PET BARJERAS: Priėmė sutirštės poliesterio pluošto su stipriais lankstumo, Jis taip pat tarnauja kaip speciali barjeras, kuris neleidžia neklaužada augintiniai galinės sėdynės nuo nerimą savo dienos diskai.

3. SAUGUS VAIRAVIMAS: Grynųjų Kišenėje, Rankinėje Turėtojas padeda sumažinti išsiblaškęs vairuojant teikti lengvą prieigą prie jūsų piniginės turinį be imtis savo akis nuo kelio.Tai pašalina būtinybę nepatogu rankinėje krovos jūsų keleivio kojų.

4. PAPRASTAS montavimas: MONTAVIMO šios rankinės laikiklis yra labai paprasta, jokių gręžimo ar lipdukų reikia, paprasta ir lengva įdiegti, trunka mažiau nei minutę, su pakankamai ilgas, reguliuojamas 2 viršuje ir 1 apačioje tampri, lynų, kuriems per porankiai, konsolės lauke.

5. SUDERINAMUMAS: Dažniausiai suderinama su porankiu priekyje užsegamas langelis, kai automobilis konsolės nereikia tilptų šią prekę, tokių kaip Pusėje Atidaryti Porankiu Langelį, Ne Porankiu Lauką, du kartus Atidaryti Porankiu Lauke, Sporto Porankiu Langelį.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Oxford medžiaga + akių

Dydis: kaip paveikslų paroda

Komplektą Sudaro:

1 x Automobilių Grynųjų Kišenėje, Rankinėje Laikiklį(rankinės parodyta paveikslėlyje, nėra įtraukta)

Žymos: automobilių storag, automobilių grynųjų kišenėje, automobilių ju, krepšys automobilio turėtojas, automobilių akių, automobilių tinkle, krepšys automobilio, automobilių rankinės laikiklį, akių kišenėje, rankinės laikiklis, automobilinis.

Modelio Tipas Kietas
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas Kosmetikos Atvejais
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis Oksfordo audinys + akių
Uždaryti Tipas Atvira
Prekės Pavadinimas PEAKINBAGS
Pagrindinė Medžiaga Medvilnės Audinio
Formos Dėžutė
Modelio Numeris N/A

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Grynųjų Kišenėje, Rankinėje Savininkas Rankinės Maišelį Dokumentai, Telefono Vertingų Daiktų K2

Automobilių Grynųjų Kišenėje, Rankinėje Savininkas Rankinės Maišelį Dokumentai, Telefono Vertingų Daiktų K2

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti