Parduotuvė pagal Kategorijas

Permalloy su permalloy sudėtyje yra 85% geležies branduolių apkrova induktyvumo droselis

Nauja

€42.69

Permalloy 85% nikelio-kurių sudėtyje yra geležies branduolių apkrova droselis: EI-35 Permalloy PB medžiagos, laminuotos storis 20mm 85% nikelio-kurių sudėtyje Permalloy lapas (nikelio plieno lakštas) Likvidavimo-daugiau kaip 50 daugiau kaip 90 induktyvumą srovė 10mA ir varža yra apie 2K62. Pirkti du produktai su panašiomis specifikacijos induktyvumą!

Elektroninio vamzdžio ekranas apkrova, sankaba, sankabos diskas yra labai populiarus užsienio vamzdis stiprintuvo grandinių.Asinchroninių sankabą droselis ritės turi privalumų, transformatorių, kablys, kokybės ir droselis ritė yra raktas.

Naudoti importuojamos medžiagos su 85% nikelio kiekis ir didelis pralaidumas, nikelis medžiaga, skylių pramušimo ir kirpimo, įdėti jį į didelio greičio punch paspauskite ypatingą volframo plieno mirti už didelės spartos perforavimo, ir įdėti jį į vandenilio krosnį, per sudėtingas terminio apdorojimo procesą, siekiant užkirsti kelią rūdžių, atsparumas Korozijai gali būti naudojamas ilgą laiką.Tai EI filmas stabilių rezultatų ir didesnis pralaidumas nei Z11 produkto.Pradinis pralaidumas yra 100 000, o didžiausias laidumas yra 400,000. Jis yra veiksmingas būdas, siekiant pagerinti ir tonikas transformatorius.EI-35 Permalloy yra balkšvų ir blizga, kuris gali būti atpažintas iš pirmo žvilgsnio.

Ši apkrova droselis taip pat gali būti naudojamas filtras galios stiprintuvai, veiksmingai sumažinti ir pašalinti niekai.

Aukštos įtampos apkrovos droselis vamzdis stiprintuvas: fiksuotas su balno įrašą, EI35 specifikacija geležies branduolys, kamino storis 20mm, droselis, įskaitant tvirtinimo rėmo dydis: 32mm didelis, 37mm ilgai ir 20mm storio.

Skersmuo 0,08 mm deguonies nemokamai varinė emaliuota viela yra likviduojama 10.000 pasirodo, ir nuo viršsrovių gali būti 10mA.E skliş palei liniją su atotrūkis išvengti magnetinių soties geležies branduolys, ir jis sveria apie 0.14 Kg.

Importuotų Teflono sidabruotas vielos smeigtukai, vidaus ir išorės pakrovimas, vaškas procesas, siekiant apsaugoti transformatoriaus šerdies ir vielos paketą.DC įtampa 1500V neturi paskirstymas per 1 minutę, ir jis gali dirbti ilgą laiką, per 800V DC įtampos.

Gali būti naudojami ir elektroniniai vamzdžiai, su darbo srovė mažesnė nei 10mA.

Kad induktyvumas yra išbandyta su Amerikos Tiltas, ir bandymų dažnumas 1KHZ.

Šio tipo droselis gali būti naudojamas kaip elektroninis vamzdis ekrano apkrovos užspringti.Elektroninio vamzdžio ekranas apkrova, sankaba, sankabos diskas yra labai populiarus užsienio vamzdis stiprintuvo grandinių (kaip parodyta paveiksle).Asinchroninių sankabą droselis ritė turi privalumų, transformatorių, sankaba, garsas yra kupina žavesio, skonis yra stiprus, ir kokybė droselis vaidina svarbų vaidmenį .

Laikyti atokiau nuo galios transformatoriaus, kai naudojami, siekiant užkirsti kelią dūzgiantis nuo magnetinio lauko įtaka galios transformatorius.Tai geriausia įdėti ketaus dangčiu, kad išvengti trukdžių.

Žymos: toroid transformuoti, droselis vamzdis, 20va transformatorius, induktyvumo, droselis ritė, induktyvumo droselis, permalloy folija, apkrovos testeris, permalloy, 10uh induktyvumo smd.

Kilmės KN(Kilmės)
Ritė Skaičius Autotransformer
Spiralinės Struktūros Toroidinis
Etapas Vieną
Naudojimas Garso
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Permalloy su permalloy sudėtyje yra 85% geležies branduolių apkrova induktyvumo droselis

Permalloy su permalloy sudėtyje yra 85% geležies branduolių apkrova induktyvumo droselis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti