Parduotuvė pagal Kategorijas

1pcs Blythe Drabužių Mados Džinsinio audinio Drabužius ir Džinsinio Striukė Blythe Azone 1/6 Lėlės Priedai

Nauja

€5.89

Produktų smulkmenas: Naujas Blyth Lėlės Drabužius ilgai marškinėliai+Nėrinių Sijonas Barbies Suknelė Lėlės Drabužių Priedai (Blyth,ob24,Pullip,Baribes,1/6 Lėlės) Prabangus apdailos; Mados dizainas; Modernus stilius, Lengva dėvėti blyth, barbie puikus aksesuaras ir dovana savo lėles; Jis atrodys graži ir miela jūsų mylimo lėlės Medžiaga: Jean

Dydžių Lentelė:

Pečių plotis: 8,5 cm

Rankovės ilgis: 8,5 cm

Bendras ilgis: 11cm Pastaba: Prašome leisti 1-4mm dydžio skirtumai rankinio matavimo.Prašome suprasti, kad prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl šviesos ir ekrane skirtumas.

Pristatymas: 1. Užsakymai bus išsiųsti per 2-7 darbo dienas po apmokėjimo patikrinta. 2. Klientai yra atsakingas už teisingai gavėjas informacija.Kitaip klientams reikia sau leisti nuostolius. 3. Klientų perimti paskirties šalių muitų mokesčių. 4. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezono. 5. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.Grąžinimo ir atlyginimo: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne issure galite grąžinti ar pakeisti. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po to, kai pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.Atsiliepimų: 1. Dėkojame už jūsų pirkimo, mes vertiname jūsų pasitikėjimą 2. Geri atsiliepimai yra labai rekomenduojama, jūsų komentarai yra labai svarbūs mūsų parduotuvėje 3. Prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą, mes jums tinkamą sprendimą.

Žymos: 110cm lėlės drabužiai, džinsinio audinio pardavimas, blythe pečių marškinėliai, blyth, bjd doll pardavimas, blyth suknelė, j. lėlės, middie blythe drabužius produktus, blyth medžiaga, 18 lėlės drabužiai ir reikmenys.

Tipas Išvestinių Produktų
Prekės Pavadinimas DLBell
Medžiaga Medžiaga
Elemento Tipas Lėlės Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Merginos

Parašyti atsiliepimą

1pcs Blythe Drabužių Mados Džinsinio audinio Drabužius ir Džinsinio Striukė Blythe Azone 1/6 Lėlės Priedai

1pcs Blythe Drabužių Mados Džinsinio audinio Drabužius ir Džinsinio Striukė Blythe Azone 1/6 Lėlės Priedai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti