Parduotuvė pagal Kategorijas

Žuvėdra Ocean Star Sporto Mechaninė Žiūrėti 200M Nardymo Savarankiškai Vėjo vyriški Žiūrėti Narų Plaukimo Automatinis Laikrodis Vyrams 816.523

Nauja

€266.59

Ne Sub 500$ Nardymo Laikrodžių Kolekcija Būtų Visiškai Be Jūros-Kiras Ocean Star 816.523.Valandą Žymekliai Imtis Po Spindulių,O Šlifuoto Plieno Rankose Yra Beveik Identiški Pro Soties Naras.Kiekvieną Valandą, Žymeklis Yra Apibrėžta Storio Lume tai Apsuptas Poliruoto Metalo,Kuris Leidžia Ratuką ir Būti Matomas Tiek Ryškumas Ir Tamsos.

Tvirtas,Patikimas,Padorus, Ir tiksli, Veikia Ant Jūros Kiras Automatinė ST2130 Judėjimas.Ocean Star Turėtų Būti kiekvieno žmogaus Kolekcija.Kaina $385.

Techniniai duomenys:

-Markė:Sea-Kiras

-Modelis:816.523

Matmenys:44 × 13mm

-Dažnių Juosta:Nerūdijančio Plieno

-Būklė:Naujas Su Žymės

-Dial Lange:Sapphire Kristalas

-Atsparumas vandeniui Gylis:20Bar(200m)

-Funkcija: - Automatinis Datos,Naras,Plaukti

-Užsegimas Tipas:Lankstymo Sagtimi Su Saugos

-Byla:Premium 316L Nerūdijančio Plieno

-Judėjimas:Sea-Kiras Automatinė ST2130

Apie Jūros Kirai Stebėti:

Jūra Kirai,kuri buvo padovanota tokių pavadinimų kaip Kinija Top Brand,Kinijos Gerai Žino Prekės ženklą,ir Kinija senovinis Prekės,remia daugiau nei 50 metų istoriją,daugiau nei pusę amžiaus tecnological kompetencija,ir daugiamečių pobūdžio Kinijos kultūra.

Tianjin Žuvėdra Watch Co.,Ltd.,didžiausia laikrodžių pramonės grupei Kinijoje,buvo sukaupta 63 metų gamybos patirtį gamyba,taip pat mano, galingas techninės plėtros strenth už CNC,tikslumo ir įrangos gamyba ir didelis tikslumas atsarginių detalių apdirbimo.Grupė turi iki šiol CNC tekinimo ir įvairių rūšių tikslumo apdorojimo mašinos gamybos tikslumo priemonių ir atsarginių dalių.Grupė turi pažangios techninės ir priemones,ir buvo pagerbtas kaip top 500 verslo ir pirmos klasės enterprice Kinijoje.Ten savo daugiau kaip 2000 vienetų, pasaulyje, advanced, metalo apdirbimo įranga ir testavimo priemonės,įskaitant 30% šių mašinų iš užsienio.Be to,jie gamina asortimentą, high-end,mid-nuskambėjo ir low-end daugiafunkcinis automatinė machanical laikrodžiai ir beveik 100kinds produktų,tokių kaip tourbillon,ketvirtį ir minutę kartotuvas.

Žuvėdra buvo didelė garbė, nes klasė-matavimo įmonių Kinijoje,su visiško Kokybės Užtikrinimo Sistemą ir patikimą ištyrimo galimybes,ir įgijo ISO 9001.2000 sertifikatą.

Apie Mus:

-Mes stengiamės, kad jums naujų ir įdomių laikrodžiai-tokius, kurie jums nebus rasti savo vietos juvelyrikos parduotuvė.Visi laikrodžiai yra 100%visiškai naujas,autentiškas ir tikras.Mūsų klientų aptarnavimas yra antra, nė.Po pardavimo,vis tiek esate mūsų klientas.Mes siekiame įsitikinkite, kad esate patenkintas savo pirkiniu.

Pristatymas:

-Mes laivas, Šendženas,laivus visame pasaulyje, beveik kiekvienoje šalyje visame pasaulyje,apimantis Šiaurės ir Pietų Amerikoje,Europoje,Azijoje,Okeanijoje.Mes įdarbinti serveces pagrindinių,patikimi tarptautinės vežėjų užtikrinti atvyksta savo paketą į savo paskirties vietą saugiai ir patikimai.

Atsiliepimai:

-Atsiliepimus yra pusryčiai čempionas.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros ir vėžės, kaip gerai mums sekasi.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Garantija ir Grąžinimo Politika:

-Visų elektroninių elementų bus patikrintas prieš laivybos siekiant užtikrinti kokybę.

-6 mėnesių garantija visoms eletronic daiktų, jeigu nenurodyta kitaip.

-Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant į produktų.Mes arba grąžinti ar pakeisti gavus brokuotą elementus.Klientai yra atsakingi už grąžinti laivybos kaina.

Jei jūs vis dar turite abejonių,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: diasteria žiūrėti, benyar vyrai žiūrėti, ary laikrodžiai, žuvėdra ocean star žalia, jūra kirai sidabrinė, orient, žiūrėti, vyrai žiūrėti, automatinis riešo laikrodžių vyrams, san martin žiūrėti.

Užsegimas Tipas Lankstymo Sagtimi su Saugos
Juostos Plotis 22mm
Dial spalva mėlyna
Karūna Sraigtiniai Žemyn Karūną
Modelio Numeris 816.523
Atsparumas Vandeniui Gylis 20Bar
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Pakavimo Dėžės Dovanų Dėžutė
Grupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio Plieno
sąlyga Naujas su žymės
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Funkcija Plaukti
Byloje Formos ROUND
Judėjimas st2130
Elemento Tipas Mechaniniai Laikrodžiai
Byla Storis 13mm
Prekės Pavadinimas Jūra-Kiras
Juostos Ilgis 7.5 colių
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Ciferblato Skersmuo 44mm
Stilius Mada & Atsitiktinis

Parašyti atsiliepimą

Žuvėdra Ocean Star Sporto Mechaninė Žiūrėti 200M Nardymo Savarankiškai Vėjo vyriški Žiūrėti Narų Plaukimo Automatinis Laikrodis Vyrams 816.523

Žuvėdra Ocean Star Sporto Mechaninė Žiūrėti 200M Nardymo Savarankiškai Vėjo vyriški Žiūrėti Narų Plaukimo Automatinis Laikrodis Vyrams 816.523

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti