Parduotuvė pagal Kategorijas

1M/2M/5M Blizgučiai Žvaigždės China Akių Audinio Tiulio Tinklelio Sodo Šalis Etape Vestuvių China Organza "PASIDARYK pats" Apdaila

Nauja

€4.69

Naudojimas: Galima kostiumas etape."PASIDARYK pats" rankų darbo medžiagos.Princesė Suknelė.Vestuvių tvarka.Supjaustyti ir padaryti drabužius,patalynės straipsnis,pilnas suknelė, užuolaidų audinys ir kt.).

Apie laivyba : Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių .Ji paprastai trunka 15-40 pristatymo dienos metu.Jei jūsų sklypas yra didesnė kaip 2 kg , mes pasirinkti greičiau kurjerių būdas jums , ji paprastai trunka 7-15days .Jei jums reikia greičiau transportas pls sutartį mumis tiesiogiai.

Klientų aptarnavimo Paslaugas: Jei manote, kad daiktai yra ne taip, kaip aprašyta,ar daiktų, skaldytų pristatymo metu, ir t.t., pls susisiekti su manimi, pirma,jo mano malonumas išspręsti problemą su jumis.Ir mes paramos, pritaikymas,labai jums ačiū!

Žymos: drugelio nėrinių, paprastas mirguliavimas audinys, tinklelio nailono spandex medžiaga, audinio organza, poliesteris brokatas medžiaga, akių audinio lada, tull už lango, Medvilnės Audinio, deco tinklelio juosta, audinio blizgesį.

Produkto Tipas Spandex Medžiaga
Neaustinių Technics Suktas-Surištos
Stilius Paprastas
Technics Megzti
Megztas Modelis deformuoti
Tipas organza audinys
Medžiaga 100% Poliesteris
modelis Paprastas Dažyti
Plotis 150cm
Funkcija Kvėpuojantis
Prekės Pavadinimas YZFZP

Parašyti atsiliepimą

1M/2M/5M Blizgučiai Žvaigždės China Akių Audinio Tiulio Tinklelio Sodo Šalis Etape Vestuvių China Organza

1M/2M/5M Blizgučiai Žvaigždės China Akių Audinio Tiulio Tinklelio Sodo Šalis Etape Vestuvių China Organza "PASIDARYK pats" Apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti