Parduotuvė pagal Kategorijas

Prabangos Prekės Koldūnai Krepšys "Europa 2020" Mados Naujų Kokybės Pu Oda Moterų Dizaineris Rankinės Grotelės Grandinės Petį Krepšys

Nauja

€12.06

modname=ckeditor

Mielas Drauge,

Ačiū įvedimo mūsų parduotuvėje ir pasirinkdami mūsų produktus, tikimės, kad jums patiks mūsų daiktų ir užsisakyti iš mūsų.

Mes turime daug gražių krepšiai ir drabužių, ir mes atnaujinimas kiekvieną savaitę.Kiekvieną šeštadienį turėsime vieną produktą didelis parduoti , prašome atkreipti dėmesį.Jei galite užsakyti daugiau, mes galime suteikti jums kai kurias nuolaidas.

Mes taip pat siūlome pagal užsakymą pagaminti ir didmeninių paslaugų už kiekvieną draugą.Jei norite padaryti, lašas laivybos , mes esame viena iš geriausių pasirinkimų per daug!

Nes mes, kaip pasirinkti geriausius produktus už visiems, mes imsimės kažkada, parengti užsakymus, mes atsiųsime sklypą apie 1-5 dienas , jei esate gerai su tai, leiskite, kad mano draugas!Mes suteiksime jums keletą dovana užsisakyti iš jav!

Taip pat galėtume pasiūlyti greičiau laivybos jei gali kad daugiau ir laivybos mokesčiai yra gerai tiek mums.Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos prieš jums padaryti užsakymą.

Gavę užsakymą, duok mums gerų atsiliepimų, jei norite produktas ir paslaugos.Jei jums nepatinka, prašome leiskite mums žinoti priežastis, mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums geriausias pasitenkinimą.modname=kosmoso&height=30 modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Patarimai:

1. Dydis gali turėti 1-3cm skirtumas dėl rankinis matavimas.Prašome reikia pažymėti, 1cm=0.39 cm.

2. Dėl skirtingos vaizduoklių ir apšvietimo efektas, nuotrauka gali neatitikti 100% faktinę spalva elemento.modname=kosmoso&height=30 modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=kosmoso&height=30 modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=kosmoso&height=30 modname=atvaizdai ir cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=kosmoso&height=30 modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center

Žymos: dizaineris prekės prabanga moteris maišo "europa 2020" crossover, dizaineris prekės prabanga moterų brosche, dizaineris moterų mcm maišelį 2020 m., dizaineris krepšiai, moterų, prabangos 2020 m. butas, dizaineris prekės prabanga moterų maišelį 2020 klein, dizaineris prekės prabanga moteris maišo akių, dizaineris prekės prabanga moterų žiedas, moteris prabangos prekės ženklo 2020 m., dizaineris poncho moterų, prabangos 2020 m., dizaineris prekės prabanga moterims medžiaga.

Prekės Pavadinimas JOLY
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Lytis MOTERIS
Rankenų/Dirželiai Du
Interjeras Ne Kišenėje
Pamušalas Poliesteris
Išorinis NĖRA
Apdaila Grandinės
Kietumas MINKŠTAS
Stilius Atsitiktinis
Proga Universalus
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Modelio Tipas Deimanto Gardelė
Pagrindinė Medžiaga PU
Formos Shell

Parašyti atsiliepimą

Prabangos Prekės Koldūnai Krepšys

Prabangos Prekės Koldūnai Krepšys "Europa 2020" Mados Naujų Kokybės Pu Oda Moterų Dizaineris Rankinės Grotelės Grandinės Petį Krepšys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti