Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujausia versija R3 plėtros taryba ATmega16U2 nemokamai USB kabelis 1

Nauja

€3.84

Priminimas: (Draugų, kurie perka šis modulis turi turėti tam tikras žinias, šioje parduotuvėje nėra teikia techninę paramą turėti!Ačiū!

https://pan.baidu.com/s/1iVIc6

Savybės:

1. Pin pakeitimai: Du I2C kaiščiai yra pridėtinės šalia AREF pin (SDA ir SCL yra tiesiog kopijos, Analoginis 4 ir 5, o ne papildomą I2C sąsaja).Be to, du smeigtukai dedama šalia RESET, vienas IOREF , Gali padaryti plėtros valdybos prisitaikyti prie borto įtampa, tai pin tik pasakoja dabartinė borto įtampos plėtros valdyba (pvz., UNO yra 5V, kuri gali būti traktuojama kaip kopija galia pin ir neteikia lygio pull-up), ir kita yra ateities vietos rezervavimo ženklas smeigtukai būti naudojamas.

2. Daugiau stabilus ATKURTI grandinė.Pozicija RESET mygtukas turi taip pat pasikeitė, ir ji buvo perkelta į kampą valdybos prie USB sąsaja, kad būtų lengviau paspausti.

3. ATmega16U2 pakeičia 8U2. Tai nereiškia, kad R3 su 16K flash gali padaryti jūsų kodas važiuoti greičiau.Šis naujinimas yra USB sąsaja chip.Teoriškai, jis leidžia UNO imituoti USB HID, tokių kaip MIDI/ Kreiptuką/Klaviatūra.

Žymos: arduino mega 2560 jutiklis, atmega328 smd, arduino promicro, arduino sigfox, "android" arduino, arduino boad, atmega16u2, arduino, rs485, avr isp, si5351a.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris .
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Prekės Pavadinimas YOUYUANFA

Parašyti atsiliepimą

Naujausia versija R3 plėtros taryba ATmega16U2 nemokamai USB kabelis 1

Naujausia versija R3 plėtros taryba ATmega16U2 nemokamai USB kabelis 1

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti