Parduotuvė pagal Kategorijas

12V Automobilinis muzikos ragų tinka motociklų, sunkvežimių ir inžinerijos transporto priemonių, todėl jūs galite klausytis muzikos, bet kuriuo metu ir bet kur

Nauja

€18.79

12V Automobilinis muzikos ragų tinka motociklų, sunkvežimių ir inžinerijos transporto priemonių, todėl jūs galite klausytis muzikos, bet kuriuo metu ir bet kur Sraigė muzikos ragų, nuolat liesti bus keisti garsą -Jis yra varomas 12V DC ir paprastai naudojamas, motoroleriai, dauguma motociklų/mopedų, visi visureigiai, kartingai, off-road dviračiai ir motociklai. -Sirenos ir muzika gali perspėti, kitoms transporto priemonėms ir pėstiesiems. -Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, išskirtinį išvaizdą ir baudos kūrinys. -Galingas policijos sirena daro muzika skiriasi nuo kasdienio ragai -600HZ/500HZ/400HZ sraigė ragas yra lengva įdiegti ir naudoti.Medžiaga:ABS plastikas Produkto modelis: Muzikos garsiakalbis YW-A062-1 Formos:Sraigė formos įtampa: 12v darbinė įtampa: 9-16v darbinė srovė: 3.5-3.8 A×3 Decible:105-118dB Aukštas dažnis:600±20HZ Vidurio dažnis:500±20HZ Žemas dažnis:400±20HZ Skersmuo:75mm Svoris: 715g Gyvenimo trukmę: 150000 kartų Taikomas modelis: modifikavimo transporto priemonės konfigūracija: motociklo ir automobilio Gaminio dydis:9.93*4.47*9.91 Q:Kaip ilgai galima l gaukite savo užsakymo?

A:We will ship užsakymą per 72 valandas nuo mokėjimo, Mes naudosime Kinijos Praeities Registruotu Oro Paštu arba e-pakelio paprastai nekilnojamojo pristatymo laikas dfferent iš skirtingų šalių, Bet normalus laikas yra 21-49days Jei norite jį gauti greičiau, susisiekite su manimi.

Q:Ką aš galiu padaryti, jei pakuotė pasiklydo arba buvo sugadintas blogai transporto?

A:visų Pirma, mes atsiprašome už šią situaciją.Mes patikrinome kas paketus prieš mes išsiųsti juos.Jei pakuotė pažeista arba pasiklydo pakeliui.prašome neatidaryti ginčo tiesiogiai.Susisiekite su manimi ir aš atsiųsime jums naują pakuotę arba suteikti jums visiškai grąžinti pinigus.

Q: ar Yra kokių smulkių dovanų pakuotėje?

A: Apskritai.mes neturime jokių dovanų pakuotėje.Jei norite, kad mažų dovanų.prašome susisiekti su manimi.

Q:aš dropshipping, ar yra kokių nors sąskaitų faktūrų ar reklamos paketo ?

A: Mes ne pateikti bet kas, bet pats produktas pakuotėje.Prašome nesijaudinkite apie tai.

Q:galiu keisti adresą ar telefono numerį, po to, kai aš mokėti už užsakymą?

A:Jūs galite susisiekti su manimi pakeisti informatipn, kol mes laivas jį, Bet kaip ilgai, kaip mes išsiųsti užsakymą, ši informacija negali būti keičiamos.Taigi, prašome patikrinti informaciją prieš jums mokėti už juos.

Žymos: 24 v sunkvežimis, automobilių ragų garsiai, claxon 12v koe, ragas, oro ragų, automobilių ragų muzika, dual ragų 12v, cinkavimas svp, automobilių kelių melodija ragų, anime berniukas kilimėlis.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 715g
Medžiagos Tipas ABS
Prekės Pavadinimas NIGGEII
Elemento Ilgio 29cm
Elemento Tipas Multi-tone & Claxon Ragai
Elemento Aukštis 8cm
Elemento Plotis 24cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Modelis, Metai 2020 m.
Modelio Pavadinimas YW-A062-1

Parašyti atsiliepimą

12V Automobilinis muzikos ragų tinka motociklų, sunkvežimių ir inžinerijos transporto priemonių, todėl jūs galite klausytis muzikos, bet kuriuo metu ir bet kur

12V Automobilinis muzikos ragų tinka motociklų, sunkvežimių ir inžinerijos transporto priemonių, todėl jūs galite klausytis muzikos, bet kuriuo metu ir bet kur

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti