Parduotuvė pagal Kategorijas

Rudenį, Žiemą Batwing Rankovės Trikotažas Megztinis Moterims Didelio Dydžio Megzti Megztinis Megztinis Moteriška Elegantiškas Megztinis Kailis

Nauja

€7.35

Produkto Aprašymas:

Dydis: vienas dydis

Medžiaga: Medvilnės mišinys

Modelis: Kietas

spalva:juoda,smėlio,chaki,geltona,žalia,mėlyna

pakuotė:1pcs

Apie dydį:

1. Prašome patikrinti dydžio diagramos, atidžiai prieš jums pirkti prekės, jei jums nereikia žinoti, kaip pasirinkti dydį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

2. Prašome leisti 2-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. (1cm=0.39 colių, 1 colis=2,54 cm)

3. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.

Apie spalva:

Kaip youl žinoti, kad skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

Kiekvieną pirkėjai: * Mieli draugai, bendravimas yra labai labai labai svarbu.Kviečiame susisiekti su mumis. * Dydis : Prašome palikti pranešimą savo ūgį,svorį,krūtinės,ir pagal biustas,juosmens ir klubų po jūsų užsakymą, mes stengiamės patarti jums geriau dydžio. * Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra svarbus, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Jokių problemų bus išspręsta, ir jums.Ačiū iš anksto. 1. Baltijosvm.lt palaiko Visa, Paypal , Boleto, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelė,Webmoney,QIWI ir Perdavimo per bankus.

2.Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinta.

2.Laivybos išlaidos neapima importo mokesčius, pirkėjai yra atsakingas už muitus.

3.Jei esate skubiai reikia daiktų, prašome pasirinkti, greitas pristatymas, tokių kaip DHL, EMS E-EMS, TNT, ir kt. 1. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti arba dydį, nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis greitai, ir mes galime pasikeisti, kad jūs, tačiau pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčiai. 2. Jei gaunate ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai kokybės klausimą, ir tada mes atsiųsime jums dar vieną nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

Žymos: šuo megztinis žiemą, žiemą moterims megztiniai hiver, leopardas spausdinti megztinis (puloveris), megztinis moterims, megztinis šiltas moterims, bambuko cardigan, kaklo megztinis, pearl megztinis, kupranugaris golfo, mergina megztinis žiemą.

Stilius Atsitiktinis
Storis STANDARTAS
Sezonas Pavasario/Rudens
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas Bigsweety
Modelio Numeris Moterų Megztinis
Technics Kompiuterio Megzti
Apykaklės V-Kaklo
Modelio Tipas Kietas
Medžiagos Sudėtis Medvilnės Mišinys
spalva juoda,pilka,chaki,geltona,žalia,mėlyna
Pavadinimas megztinis kailis streetwear mujer
Medžiaga Poliesteris
Apdaila NĖRA
Rankovės Stilius Batwing Rankovės
Drabužių Ilgis Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija megzti megztinis megztinis moterims 2019
Uždaryti Tipas Atidaryti Dygsnio
Dydis one size
Elemento Tipas Susagstomi megztiniai

Parašyti atsiliepimą

Rudenį, Žiemą Batwing Rankovės Trikotažas Megztinis Moterims Didelio Dydžio Megzti Megztinis Megztinis Moteriška Elegantiškas Megztinis Kailis

Rudenį, Žiemą Batwing Rankovės Trikotažas Megztinis Moterims Didelio Dydžio Megzti Megztinis Megztinis Moteriška Elegantiškas Megztinis Kailis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti