Parduotuvė pagal Kategorijas

Elastinga PU Odos Sofos Pagalvėlė Padengti Vandeniui Kiemo Kėdė Slipcover Baldai Raštas Slydimo Padengti Už Sofos, Sėdynės Pakeitimo

Nauja

€8.34

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Audinių: kėdės pagalvėlė padengti funkcijų, dilimui atsparus audinys, kuris gali pratęsti gyvenimą pagalvėlė ir jaučiasi minkšta.Jis pasižymi stipriu elastingumą, ji tinka daugiau nei 90% pagalvėlė padengti.

2、Universalus Panaudojimas: Mūsų sofos apima padėti apsaugoti jūsų baldus nuo kasdienio dėvėjimosi, ašaros, išsiliejimas ir dėmių.Ir tai turi-turėti namus, kuriuose vaikai ir naminiai gyvūnėliai!Ji yra lengva įdiegti ir išardyti, ir jos yra skalbimo mašina, saugus, todėl jūsų sėdynės pagalvėlės visada atrodo šviesus naują.

3、Įvairių Spalvų: Mūsų sofos pagalvėlė padengti funkcijų įvairių spalvų, todėl jūs galite laisvai pasirinkti spalvą, kuri jums patinka.Ji yra puikus, atitinkančių jūsų šeimos stiliumi, su skirtingais deriniais, ir poveikis.

4、Kelių Dydžių: užtikrinti, kad geriausiai tiktų, prašome priemonė kėdės pagalvėlė prieš perkant.Mes siūlome 3 skirtingų dydžių, kad tilptų jūsų sėdynės.Skaitykite dydis ant paveikslėlio daugiau informacijos prieš perkant.

Ypatybė:

1. Pagaminti iš aukštos kokybės, elastingos poliuretano oda, minkštas ir kvėpuojantis.Lengvai drėgnas ir lengva valyti.

2. Geras elastingumas, tinka daugiau nei 90% sėdynės pagalvėlės, geras atsparumas dilimui.

3. Naudoti importuoti elastinga juosta, kad tilptų sofos pagalvėlių, kad tai nėra lengva nukristi ir stangresnė.

4. Lengva palaikyti švarą, nr. balinimas arba džiovinimo, kad nebūtų pažeisti odos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU

Pavadinimas: PU dirbtinė oda sofa-lova, pagalvėlė padengti

Pakavimo Sąrašas:

1*Sofos Pagalvėlė Padengti

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: sofa seat viršelio dizainas, miegamoji sofa apima, padengti pagalvėlė, "pasidaryk pats" oda, meno dekoratyvinės pagalvės, Užvalkalas 50x70, lauko baldai, sofos pagalvėlės dangtis, baldų komplektas kiemo, pagalvėlė geltona.

Technics Audiniai
Medžiaga Kita
Modelio Numeris 2020 m.
modelis Paprastas Dažyti
Stilius Kita
Rinkinys Tipas No
Modelio Tipas Kietas
Naudoti Sėdynė
Formos Aikštė

Parašyti atsiliepimą

Elastinga PU Odos Sofos Pagalvėlė Padengti Vandeniui Kiemo Kėdė Slipcover Baldai Raštas Slydimo Padengti Už Sofos, Sėdynės Pakeitimo

Elastinga PU Odos Sofos Pagalvėlė Padengti Vandeniui Kiemo Kėdė Slipcover Baldai Raštas Slydimo Padengti Už Sofos, Sėdynės Pakeitimo

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti