Parduotuvė pagal Kategorijas

DESAI Vestuvių Džentelmenas Aukštos Kokybės natūralios Odos Batai Mens Batai "Chelsea" Mados Bateliai Vyrams 2020 M. Brown Black Batai

Nauja

€45.20

Produkto Rodyti

Prekės Ženklo Istorija

Desai Grupė yra skirta "Vogue" Mados prekinių Ženklų, ypač vyrams ir moterims sukurti išskirtinį Batai Britų Stiliaus.Italijos dizainerio batus Sando tarnauja Desai, kurie yra dabar su 35 metų patirtį ir buvo ypač Italijoje, Nyderlanduose, Rumunijoje ir daug kitų žymių Tarptautinių prekinių Ženklų batelius.Patyrusi ir Profesionali Komanda, Desai batai yra geriausias vidaus rinkoje ir užsienyje.Mes turime eksportuoti savo produkciją į daugelį šalių ir regionų visame Pasaulyje, ypač Jungtinėse valstijose, Rytų Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Pietų Afrikoje ir sričių Mados Pasaulyje.Desai Grupė taip pat yra strateginis partneris ir paskirtasis Tiekėjas daugelio tarptautinių žinomų prekinių ženklų batelius.Taip yra apibūdinimas šio Batų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami praneškite mums.

Paketas Apima

1 Pora "chelsea" Mens batai 1* Shoehorn 1* apsauga nuo dulkių Maišelis 1* Elegantiška Pakuotė

DUK:

1 - Kai yra siunta, po apmokėjimo?Paprastai, mes galime išsiųsti batai iš sandėlio vietos išsiuntimo dienos.Tačiau vežimo metu, priklauso nuo vežimo bendrovės.Jei jums reikia greitai express,kaip DHL, "Fedex", pls susisiekti su mumis.Nemokamas pristatymas yra naudoti AVS. 2 - Kur aš, gali atsekti savo užsakymą?Jūs galite sekti jį svetainė: https://global.cainiao.com/ 3 - Apie spalva šiek tiek skiriasi spalvos dėl fotoaparato ir tipo skirtingų kompiuterio ekrano. 4 - Apie dydis-a - Prašome pasirinkti dydį pagal pėdos ilgį, (negalima pasirinkti dydį, atsižvelgiant į jūsų šalį įprastas dydis !) b - bus 0-1.5 cm paklaida vadovas messurement.c - US dydis 10=CN dydis 44=Fit Kojų ilgis 27-27.5 cm, 27-27.5 CM-tai pėdos ilgis tik.d - Pėdos ilgis ≠ vidpadžio ilgis ≠ padas ilgio. 5 - Apie mažas temas, dėmes, mikro-spalva arba mikro-klijų kvapas Batai su minėtos problemos yra ne priklausyti kokybės problemas.Prašome don ' t open ginčo lengvai, Jei tokių yra, prašome susisiekti su mumis pirma, mes padėsime jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą. 6 - Kodėl tai rodo, kad grąžinamosios išmokos, yra tvarkomi, po mano užsakymo atšaukimas?Tai reiškia, kad jūsų grąžinamoji išmoka, šiuo metu yra tvarkomi, už jus.Paprastai tai trunka apie 3-20 darbo dienas gauti jį į savo banko sąskaitą.Prašome palaukti kantriai grąžinti.

Žymos: oficialus bateliai vyrai originalas, "chelsea" batai homme vyrams, somar bateliai vyrai, ugg boot, vyrų batų, mens batai natūralios odos ekologinio, žymeklį bateliai nike, ning batų, vyrai welet, atsitiktinis batų vyrai.

Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Modelio Tipas Kietas
is_handmade Taip
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Uždaryti Tipas Elastinės juostos
Įkrovos Tipas Darbo Ir Saugos
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Prekės Pavadinimas DESAI
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Padas Medžiaga Guma
Sezonas Vasaros
Modelio Numeris DS6715
Elemento Tipas Batai
Viršutinis-Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Veleno Medžiaga kailiniai
Batviršio Medžiaga Natūralios Odos
Mados Elementas Siuvimo
Kilmės KN(Kilmės)
Vidpadžio Medžiaga Pigskin
Pamušalas Natūralios Odos

Parašyti atsiliepimą

DESAI Vestuvių Džentelmenas Aukštos Kokybės natūralios Odos Batai Mens Batai

DESAI Vestuvių Džentelmenas Aukštos Kokybės natūralios Odos Batai Mens Batai "Chelsea" Mados Bateliai Vyrams 2020 M. Brown Black Batai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti