Parduotuvė pagal Kategorijas

CableCreation USB 3.0 ir HDMI Adapterį (DisplayLink), USB Išorinis Ekranas Grafikos Adapteris, Suderinamas su "Windows" 10 / 8/ 8.1

Nauja

€32.48

CableCreation USB 3.0 HDMI Adapteris

Connecter 1: USB 3.0 Vyrų Auksą, Padengtą Connecter 2: HDMI A Female Kabelis: Trigubas Ekranuoti Kabelio Ilgis: 15 CM (pvz., plug & socket du gale) Kabelio Spalva: Balta

Dažnai užduodami klausimai:

1. Ar šis adapteris reikalauti, kad vairuotojai?Taip, jums reikia įdiegti DisplayLink vairuotojas įtraukti CD ar CableCreation.Montavimas yra paprastas ir greitas. 2, Kodėl aš negalėjau įdiegti tvarkykles. -Windows nešiojamas.Įsitikinkite, kad turite atnaujinti BIOS ir grafika vairuotojas vėliau.Įdiekite tvarkykles su Administratoriaus leidimu. -MacOS Jūs galite pereiti į "Apple" Meniu-->System Preferences-->Saugumas ir Privatumas-->Bendrieji-->pasirinkite užrakinti į apatiniame kairiajame kampe leisti programėles atsisiųsti iš Anywere-->įvesti į savo kompiuterio naudotojo vardą ir slaptažodį, tada pasirinkite "Atrakinti", ir tada įdiegti tvarkykles. 3. Yra USB 3.0 prievadas suderinamas su USB 2.0? Šis adapteris yra atgal suderinama su USB 2.0. Tačiau ji yra labai rekomenduojama, kad galėtumėte susisiekti su USB 3.0 prievadas, dėl optimalaus sprendimo ir veiklos rezultatus. 4,, Kodėl mano TELEVIZORIUJE nėra garso? -Jei dirbate su "macOS", apsilankykite "Apple" piktogramą-->System Preferences-->Sound-->Išėjimo, ir tada pasirinkti savo atitinkamą įrenginį kaip savo produkciją. -Jei naudojate "Windows", eikite į apatinį dešinį-apatinį jūsų darbalaukio, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite garso piktogramą-->Atkūrimo Įrenginius-->Atkurti, ir tada pasirinkti savo hdmi TV, kaip garso išvestį. 5, Kodėl mano Apple USB SuperDrive negalėjo dirbti?Kadangi adapteris nepalaiko HDCP funkciją, taip būtų normalu, kad jums nepavyko pamatyti vaizdą apie jūsų HDMI monitoriaus, kai naudojate "Apple USB SuperDrive". 6. Kodėl vaizdo įrašas, laggy?Tai tikriausiai todėl, kad esate vaizdo nepajėgtų jūsų kompiuterį.Please don ' t play 4K vaizdo įrašus, ir selet 1080p formatu, kai jūs žiūrite internetinė vaizdo. 7. Kai aš prijunkite adapterį prie antras išorinis ekranas, kodėl jis neveikia?Tai priklauso nuo jūsų kompiuterio kalbant apie sumą, monitoriai, jūs galite prisijungti.Pavyzdžiui, Macbook Air 2011 palaiko tik 1 išorinis ekranas tuo tarpu "Macbook Air" 2015 palaiko 2. Prašome patikrinti, ar jūsų kompiuterio konfigūracija prieš jums nuspręsti prisijungti prie kelių ekranų.

Aukštos raiškos Vaizdo ir Hi-Fi Garso

Palaiko rezoliuciją iki 2560*1440 ir 1920*1080p. -Svarbios Pastabos: Kompiuteris turi palaikyti 2560*1440 šio adapterio pasiekti 2k vaizdo.Jei ne, šis adapteris palaiko 1080p tik.Atkreipkite dėmesį, kad prašome naudoti savo "Admin" sąskaitą, atsisiųsti ir įdiegti tvarkykles.Jei tai jūsų pirmas kartas, norėdami įdiegti tvarkyklę, prašome prisiminti, kad eiti į "Apple" piktogramą-->System Preferences--Saugumas ir Privatumas-->Bendrieji--> nepamirškite, kad leisti programėles atsisiųsti iš "App Store" ir nustatė kūrėjai.

Universalus Suderinamumas

-Staliniai, nešiojamieji, Ultrabooks ir planšetiniuose kompiuteriuose su USB port (USB 3.0 rekomenduojama) -SUDERINAMUMO SISTEMA: Windows 10 / 8.1 / 8 / 7, Vista, XP (32-bit); "Mac OS X" v10.8 / v10.9/ v10.10 /v10.11; macOS 10.12 / 10.13 / 10.14/ 10.15. (ne darbo su macOS 10.13.4 į macOS 10.13.6 ). -NESUDERINAMA SISTEMA: "Linux", "Unix", "Android"; nerekomenduojama žaidimų; nepalaiko HDCP, ir neleis atkūrimo šifruojami Bluray diskus.

Galingas DisplayLink Lustų Rinkinys

Geras lustų rinkinys užtikrina aukščiausios kokybės ir ilgo gyvenimo adapteris.

Joks Išorinis Maitinimo Adapteris Reikalingas

Šis adapteris, USB powered.Jums nereikia pridėti jį prie išorinio maitinimo šaltinio prijungus prie kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio ar ultrabook.

Patogu Laikyti ir Nešiotis

-Korpuso Ilgis X Plotis X Aukštis: 2.56x1.73x0.51 Cm. -Uždara CD paprastas vairuotojas įrengimas

Žymos: "apple" av, asus displaylink, "dell" displaylink usb, ee p5000, hp displaylink adapteris, displaylink hdmi, adapteris micro usb, HDMI, produkto raktas programinės įrangos, cablecreation usb c 3 1.

spalva Balta
Pakuotė Taip
Kabelio Ilgis 15 CM (pvz., plug & socket du gale)
Rezoliucija 4K & 1080P
Jungtis B HDMI
Connecter 2 HDMI A Female
Kabelio Ekranavimas Trigubai Ekranuotas
Lytis Vyriška-Moteriška
Modelio Numeris CD0598
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 0.08KG
Connecter 1 USB 3.0 Vyrų Auksą, Padengtą
Prekės Pavadinimas cablecreation
Tipas USB 3.0 HDMI Adapteris
Jungtis A USB
Išorinis Maitinimo Šaltinis No

Parašyti atsiliepimą

CableCreation USB 3.0 ir HDMI Adapterį (DisplayLink), USB Išorinis Ekranas Grafikos Adapteris, Suderinamas su

CableCreation USB 3.0 ir HDMI Adapterį (DisplayLink), USB Išorinis Ekranas Grafikos Adapteris, Suderinamas su "Windows" 10 / 8/ 8.1

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti