Parduotuvė pagal Kategorijas

72pcs Undinė Šalis Už Prekių Gimtadienio Undinė Tematikos Šalys Dovanų Rinkinys Svečiai/Merginos Undinėlė Dekoracijos

Nauja

€12.14

Šių undinė partija pasisako padarys jūsų šalis didelis hitas ir lengva linksminti svečius undinė temą šalis.Speciali šalies naudai dovanos sau, vaikams ar draugams, puikus žaislai įdomus.Undinė partija pasisako apima 12pcs undinė apyrankė(6 tipų modelius, kiekvienas 2 vnt.), 12pcs undinė žiedai,12pcs undinėlės uodegos plaukų clips,12pcs karoliai,12pcs undinė tatuiruotė lipdukai ir 12pcs coralline modelis dovanų maišelis.6 rūšių undinė elementus,iš viso 72 vnt undinė šalis malonių.Šių undinė žaislas, pagamintas naudojant aukštos kokybės ne toksinių pvc plastiko.Spalvingas dovanų maišeliai yra pagaminti iš aukštos kokybės organza, su dekoratyviniais coralline modelio spausdinimo.Tinkamas dydis undinė šalies naudai tinka jaunų mergaičių, paauglių, berniukų ir vaikai bet kokio amžiaus.Ryškus dizainas ir ryškios spalvos daro savo šaliai įdomus ir spalvingas.Į oralline modelis dovanų krepšys yra patogus sandėliavimas meimaid elementus,galite užpildyti su mažų dalykų, kad šalis caeative .Šis įdomus undinė šalis dovana, idealiai tinka bet mergina undinė teminius gimtadienio,pagal jūros tema šaliai,mergina šalis, baby shower partija pasisako, halloween treats kostiumai,mokyklos apdovanoti prizais ir pan.

A: Atsakymas į klausimą virš.

CHROMATINES ABERACIJAS, Nes skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali parodyti tikrąją spalvą prekės, mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.DIDMENINĖ didmeninė, jūs galite susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime geriausias nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.PO APMOKĖJIMO Patikrinti adresas Prašome patikrinti, ar jūsų adresu po to, kai jūsų mokėjimo, mes išsiųsti jį kaip savo užsakymą adresą.Todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.Kantriai laukti, Prašome kantriai laukti, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko, ir susisiekti su mumis, kad mes galime padėti jums sekti jį.GRĄŽINIMO IR KEITIMO 1. Visos mūsų prekės yra patikrintos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei radote jokių problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, per 7 dienas gavus prekę.mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas. 3. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, galite jį grąžinti mums arba mainų.Visi grįžta prekės negali būti naudojami ar parodyti, bet ženklas tyčinę žalą ir turėtų būti be originalios pakuotės.( Pirkėjai turėtų prisiimti krovinių ir atgal, jei nėra kokybės problema produkto.) ATSILIEPIMAI 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Žymos: vien šalies naudai krepšys, gimtadienis, gimtadienis undinė, Gimtadienio Dovana, automobilių sidabrinė, undinė šalis, dream dangus, valentinas, undinė šalis remia, Kovo 8 d..

Proga Šalis
modelis Animacinių Filmų Pav.
Modelio Numeris GSA-001
Skaičius, Vnt 60pcs
Medžiaga PVC

Parašyti atsiliepimą

72pcs Undinė Šalis Už Prekių Gimtadienio Undinė Tematikos Šalys Dovanų Rinkinys Svečiai/Merginos Undinėlė Dekoracijos

72pcs Undinė Šalis Už Prekių Gimtadienio Undinė Tematikos Šalys Dovanų Rinkinys Svečiai/Merginos Undinėlė Dekoracijos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti