Parduotuvė pagal Kategorijas

Wkooa 1000 Vnt Plovimo Galvos savisriegiai Sraigtai Elektroninių Mažus Varžtus Philips Ratai Nikelio Danga

Nauja

€7.01

USD 7.4 / vnt. /daug 1000 USD 7 / vnt. /daug 1000 USD 7.4 / vnt. /daug 1000 USD 16 / vnt. /daug 1000 USD 10 / pack /daug 1 USD 8 / pack /daug 1 USD 9.9 / vnt. /daug 1000 USD 6.8 / pack /daug 1 USD 6.8 / pack /1 grupė

Plovimo Galvos savisriegiai Sraigtai Elektroninių Mažus Varžtus Philips Ratai Nikelio Danga

L = 3-20 mm

Nuoroda tik

Pls maloniai pastaba: tai yra 1000 vnt./daug, pakuotė su plona membrana maišelį ar dėžutę, tada dėžutėje.Jei norite pirkti kitas dydis, kuris jūs neradote mūsų parduotuvėje pls susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums per 6h Pristatymas: prekės bus išsiųstos jūsų nurodytu adresu.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Atsiliepimai: Mes nuoširdžiai suteikti gerus produktus ir geriausias paslaugas, todėl, jei jūs patenkinti mūsų, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą, klientų pasitenkinimas ir palankią yra mūsų geriausią grąžą, Jei nėra nieko, kad jūs esate nepatenkinti prekės, praneškite mums, kad mes galime padėti išspręsti problemas.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą.Labai jums ačiū.

Jiashan ShunHeng užtrauktuku Co.,Ltd.įsikūręs Jiaxing Miesto ir specializuojasi gamybos poveržlės, pavasario riešutai, veržlės,varžtai ir daugelis kitų rūšių, tvirtinimo detalės.Patyrusi ir profesionali komanda, mes turime eksportuoti savo produkciją į daugelį šalių ir regionų visame pasaulyje, ypač Pietryčių Azijoje, Rytų Europoje, Afrikoje, Artimuosiuose Rytuose, JAV,Rusijoje ir kt.

Mes džiaugiamės, klientams, verslo asociacijų ir draugai iš visų pasaulio dalių, kreipkitės į mus ir siekti bendradarbiauti siekiant abipusės naudos.

Žymos: anglies lazdele plovimo, varžtas m12, 15 šešiabriaunis varžtas, peilis šaukštas stendas, ngff sata ssd, m3 varžtas, užsienio legionas, M3 M4 M5, Varžtas, m3x6 varžtas.

Medžiaga Anglies Plieno
Disko Stilius philips
Ilgis(priemonė nuo galvos) 3-20
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Pakuotė 1000Pcs & Aukščiau
Prekės Pavadinimas WKOOA
Modelio Numeris M1.7 M2 M2.3 M2.6 M3 M4
spalva Nikelio Danga
Vadovas Stilius Plovimo Galvos
Varžtas Tipas Savisriegiai

Parašyti atsiliepimą

Wkooa 1000 Vnt Plovimo Galvos savisriegiai Sraigtai Elektroninių Mažus Varžtus Philips Ratai Nikelio Danga

Wkooa 1000 Vnt Plovimo Galvos savisriegiai Sraigtai Elektroninių Mažus Varžtus Philips Ratai Nikelio Danga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti