Parduotuvė pagal Kategorijas

44cm Japonijos nekilnojamojo peilis 1045 anglies plieno ryškumą mediniai apvalkalą Tanto

Nauja

€28.29

Dėmesio:Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas gali skirtis.Medinis stendas tik dispaly fone.

Prekės Nr.:Z-9705 Bendras Ilgis:43CM Ašmenų Ilgis:25 CM Rankenos Ilgis: 13CM Ašmenys Medžiaga: 1045 anglies plieno,dvigubo kraštus.Ašmenys Funkcija: Kalimo, poliruoti su kardas akmens juodoji kardžuvė (Aš)Medžiaga:Kietos medienos,lakuotas Ašmenys Edge: Skustuvas aštrių Tsuba,Fuchi & Kashira:žalvario Detalės(Seppa,Menuki): nerūdijantis plienas Įpakavimas: Kartoninė dėžutė,kardas maišelį Prekės Nr.:Z-9723 Bendras Ilgis:44CM Ašmenų Ilgis(be Habaki):27CM; Rankenos Ilgis: 13CM.Ašmenų Medžiaga:1060 didelis anglies plieno, su ilgai kissaki Ašmenys Funkcija:Ranka poliruoti su kardas akmens Disko Storis: 6.8 mm Ašmenų Plotis: 2.7 cm juodoji kardžuvė (Aš)Medžiaga: kietas medis, rankomis dažyti juodoji kardžuvė (Aš) Ilgis:30cm, suvynioti su nekilnojamojo stingray odos Peilis Edge: Skustuvo aštrumo Habaki Medžiaga: žalvaris, rankų darbo Detalės:nerūdijantis plienas Įpakavimas: caron dėžutė su juoda kardas krepšys

Mokėjimo būdai Baltijosvm.lt įtraukta: Paypal,Debeto Kortelės, ir redit Kortelę.

Jei pastebėsite kokių nors problemų per mokėjimo, prašome nedvejodami susisiekite su Baltijosvm.lt internetu klientų aptarnavimas.Nuorodą į Klientų Aptarnavimo Komanda yra online 24/7:

Tarptautinės Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

a)Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b)patikrinkite, ar su savo šalies Muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1 Mes laivas į vietas visame pasaulyje!Prašome įsitikinkite, kad siuntos kainą ir metodas prieš perkant!Atkreipkite dėmesį, kad :TNT laivybos methon tik ne aštrus kardas.

2.Įsitikinkite, kad pristatymas nurodėte teisingą adresą.Jeigu pakuotė grąžinama jav, pirkėjas būtų atsakingas mokėti už pakartotinį vežimo tarifus.

3.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-2 darbo dienas, o mes naudosime storio carton box pakuotė jūsų kardai,todėl prašome nesijaudinkite apie tolimojo susisiekimo transportu.

4.Kai prekės yra vežamos iš, mes atsiųsime laišką su sekimo numerį, jūsų via Baltijosvm.lt pranešimų sistemą, jūs galite sekti savo paketą, bet kuriuo metu.

Tuo pačiu metu, mes nuolat stebėjimo būsenos elementą, kol gausite paketą.

5.Kai elementai yra atvyko, arba turi savo Papročius, prašome susisiekti su muitinės gauti siuntinių su sąskaita-faktūra(kuri bus siųsti jums po to, kai prekės vežamos iš).

6. Prašome atkreipti dėmesį, kad kiekvienas kardas pakuotės turi, kad Importo Muitų, kai pcakge atvykti į savo Muitinę.Laikykite savo telefoną dirbti yra labai svarbus.

7.APIE Derinti Pakavimas:

Kai jūs įsigijote kelis elementus iš jav atvejų, kai mes gali sujungti pakavimo,bei suteiks jums nuolaidą, kombinuoto pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes stengsimės kaip įmanydami, kiek įmanoma, jums tinka.

Prašome perskaityti šias politikos kryptis, carfully kaip ten yra pardavimo sąlygos, kurios valdo savo pirkinius:

1)Kai jūs gaunate savo prekės paštu, prašome patikrinti iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą sąrašą.

2)Jei yra problema su bet kuriuo įsigyti, prašome susisiekti su mumis pirmą, siekiant ją išspręsti.Dauguma problemų gali būti išspręsta suteikiant techninę paramą.Jums nereikia siųsti nieko atgal.

3)Jei pastebėsite kokių nors gedimų, iš mūsų daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo elementą.Pateikite keletą nuotraukų apie brokuotas prekes.Jūs galite gauti pakeisti arba grąžinti po patikrinta.

4)visa grąžinamoji išmoka bus galima, nes prekių praleisti ar pažeista tranzitu.Dėl imtuvo Muitinės problema, pakuotėje yra palaikykite, sunaikinta arba grąžinta atgal siuntėjui, mums bus grąžinti, grąžinti pinigus pirkėjui, išskyrus laivybos kaina.

Perkant Šią Prekę.Jums Turi Skaityti & Susitaria Taip:

Jūs esate patvirtinantis, kad jums yra 16 ar daugiau, Nepilnamečiai gali būti pažeisti vietos ir / ar valstybės įstatymus perkant šią prekę.Tai atsakingas pirkėjas teigti, kad jie yra pilnametis ir gali pirkti ir priimti siuntą šį elementą, kaip apibrėžta įstatymų, savo miesto ir/arba valstybės pirkėjo, pavadintas spręsti, kaip apibrėžta įstatymų, savo miesto ir /arba valstybės.Visus peilius ir kardus turi būti elgiamasi labai atsargiai.Tai jūsų atsakomybė patikrinti objekto defektus, prieš naudojant šį elementą.Mes nesame atsakingi už bet traumų, mirties ar turto žalą, kurią tiesiogiai arba netiesiogiai per vartotojo galimo piktnaudžiavimo šią prekę.

buvo nustatyta 2002 metais Weiping Zheng, kuris yra valdybos pirmininkas, Zhejiang Zhengs Kardas Bendrovė.Šis ženklas atstovauja serijos dekoratyvinis kardas.Pagrindiniai produktai yra anime & komiksai kardas, žaidimas kardas,namų puošybos kardas,ir kt...su savo mados stilius, kokybės užtikrinimo, žemos kainos savybės parduotos užsienyje.Ašmenys daugiausia įskaitant anglies plieno, nerūdijančio plieno ir 1045 anglies plieno.Mes siekiame teikti aukštos kokybės produktus už geriausias kainas, draugiškas ir greitą aptarnavimą.

Žymos: kardas, medžioklės mini timpa, knive, nakiri peiliai, aukso japonų kardas, samurajų kardas žaislas, pubg dovana raktas, japonijos tanto kardas raudona, demon slayer kimetsu nr. yaiba cosplay kardas, greitai peilis.

Funkcija Dekoratyvinis handicaft
Kilmės KN(Kilmės)
spalva juoda
Medžiaga Metalo /medienos
Stilius kardas/katana
Temos TV & Filmo Veikėjas
Regioninės Funkcija JAPONIJA
Tipas Tanto
Ašmenų Medžiaga 1045 ANGLIES PLIENO
Prekės Pavadinimas kardas
Apvalkalo medžiaga kietos medienos

Parašyti atsiliepimą

44cm Japonijos nekilnojamojo peilis 1045 anglies plieno ryškumą mediniai apvalkalą Tanto

44cm Japonijos nekilnojamojo peilis 1045 anglies plieno ryškumą mediniai apvalkalą Tanto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti