Parduotuvė pagal Kategorijas

Skaitmeninės tv 26cm ku band lnb mini palydovine antena antena build-in lnb HD Vizija nestandartinių gaminių nebus grąžinti

Nauja

€29.02

Produkto Aprašymas:

antenos lnb Įėjimo dažnis : 11.7-12.2 GHz L. O. dažnis : 10.75 GHz Išvesties dažnis : 950-1450MHz Įgyti : 60db(min) Triukšmas : 0.9 db(max) Išėjimo Varža : 75Ω Išvesties Jungtis : F female jungtis Veikimo Temperatūra : -40C iki +.70C Santykinė Drėgmė : 0-95%

Detalius Vaizdus Rodyti

2. Informacija apie įmonę

Anhui Svajonė-Kinija Co., ltd " yra integruota bendrovės pardavimais, prekybos, ir

gamyba, kuri yra Hefėjus mieste Anhui provincijoje.

Mūsų produktai, kuriuose yra palydovinė LNBs, antena ir kitų elektronikos ir šių prekių daugiausia buvo

eksportuojama į daugiau nei 30 šalių ir regionų, pavyzdžiui, Pietryčių Azijoje,

Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje, Amerikoje ir Europoje, ir t.t.

Bendrovė didžiuojasi savo turtinga gaminti patirtį, platų įranga, ir galingos technikos jėga, jis turi aukštą kvalifikaciją ir visapusiškai įsipareigojusi komanda R&D ir valdymas.

Pažadas : pažadame, kad būtų naudojamas tik geriausios kokybės komponentus, siekiant užtikrinti standarto mūsų produktų.Visi produktai yra griežtai išbandyti QC departamentas prieš vežimą.Mes procesą ir ship užsakymą artimiausiu metu kai mokėjimas yra patikrinta.

Garantija: Mes suteikiame 1 metų garantija visiems mūsų gaminiams.Dirbtinai pažeistas arba trūksta komponentai nėra garantijos sąlygos.Pirkėjas turi būti atsakinga už laivybos kaina. (Įprastu atveju, jums reikia tik laivo atgal pagrindinis prietaisas, be jokių priedų).Prieš siunčiate atgal, produktus, prašome susisiekti su mumis įsitikinkite, kad tai yra aparatinės įrangos gedimų, tačiau ne programinės įrangos problema.Mes suteiksime jums visą techninė parama.Prieš pristatymas, prašome susisiekti su mumis ir gauti teisingą atgalinis adresas.Prašome naudoti reguliariai registruotu paštu paslaugą ir teikia mums sekimo numerį. (Nereikia naudoti greito prekių pristatymo paslaugą atveju importo mokesčių.).Mes reship suremontuotas prekės arba mainų jums artimiausiu metu.

Pristatymas : Mes paprastai laivas užsakymus DHL, kuris trunka apie 3-5 dienomis pristatymo laiką.Mes suteiksime sekimo numerį, jums el. paštu.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei tu negali gauti savo užsakymą po savaitės.Imtuvai paprastai būna problema dėl valymo Užsakymą, jei laivybos sklypo Rusija DHL ir UPS.Taigi, mes pasiūlysime rusijos klientams pasirinkti HK post ar AVS jūsų užsakymo pristatymas.Prašome įsitikinkite, kad jūsų imtuvas adresas yra teisingas prieš perkant.Mes laivas patvirtino, adresas, sąlyginio Deponavimo.Jei reikia siųsti į kitą gavėjo pavadinimas ir adresas, prašome palikti žinutę mūsų sandoris.Įsitikinkite, kad galite importuoti šį produktą į savo šalį prieš perkant, jei jokių problemų (sulaikyti, jėga grąžinti arba sunaikinti), kai eina savo vietos papročius, klientai turi prisiimti visą atsakomybę.

Jei klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus .

JEI turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Mes galime kalbėti apie daugiau informacijos apie produktus ir pristatymas .Aš galiu suteikti jums geriau paslaugos.I pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Mūsų įmonė ieško nurodantį, kad dirbti su jumis!

Žymos: lnb, v šeštadienis patiekalas, receptoris, hd lnb, antenos patiekalas, bwei, patiekalas palydovinė televizija, grupė ku lnb, multiswitch, grupė lnb universalus.

Pakuotė Taip
FTA(Free to Air) Taip
Feedhorn Gali būti Pašarų plokštė arba su laikikliu
Išėjimo Dažnis 10.75 GHZ
Raktiniai žodžiai ku Band palydovinės antenos LNB
Aukštos Raiškos Taip
Prekės Pavadinimas bwei
Tipas Skaitmeninis
Modelio Numeris BT-682
atsparus vandeniui galimybė Geras
Gamint. Anhui bowei eletronics technology Co.,ltd
Su USB Wifi No
Įėjimo dažnis 11.7-12.2 GHz
Pakavimas Standartinis eksporto carton už ku Band antenos LNB
Medžiaga AL

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninės tv 26cm ku band lnb mini palydovine antena antena build-in lnb HD Vizija nestandartinių gaminių nebus grąžinti

Skaitmeninės tv 26cm ku band lnb mini palydovine antena antena build-in lnb HD Vizija nestandartinių gaminių nebus grąžinti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti