Parduotuvė pagal Kategorijas

3x5FT Raukšlių Nemokamai Chromakey vientisos Spalvos Ekrano Fonas Fotografijos Fone

Nauja

€5.49

Aprašymas: šviesą Atspindintys ir Nė vienas Blizgaus paviršiaus.Tiesiog dulkes nuo paviršiaus ir turėtų būti paruošta pakartotiniam naudojimui.Lengvas audinys ir raukšlių atsparus.Medžiaga: Neaustinė Medžiaga Spalva: Balta Dydis: 3*5FT/Maždaug 100*150CM Paketinių Įtrauktas: 1 vnt x Fotografijos Backdrops Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą kai fotografavimo.Peržiūros:

MOKĖJIMAS 1.Kartą užsakymus prašome atsiskaityti per 3 dienas.Ir jūs galite tai atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų. 2.Baltijosvm.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas;kai baigtas,mes apdoroti jūsų užsakymą artimiausiu metu. 3.Jei jūsų užsakymas yra uždaryta saugumo sumetimais,reikia pateikti prašymą Baltijosvm.lt. 4.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo ,grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus procesas iš karto ir tai trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

SIUNTOS 1.Prekės bus vežamos laiku po mokėjimo patvirtinimo(Dauguma yra siunčiami per 2 dienas, išskyrus švenčių ir poilsio dienas). 2.Į Baltijosvm.lt standartinis pristatymas atvykimo laikas yra tarp 15 ir 60 dienas (Brazilija 60-90 dienų).Jei jūsų prekės nėra pristatomos per 39 dienas, prašome mums pranešti.Jei negavote prekės per 60 dienų (Brazilija 90 dienų), mes 100% grąžinimo jūsų mokėjimą. 3.Jei nėra logistika informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą, siekiant padėti jums paklausti.

GARANTIJA 1.Mūsų produktai yra 100% Realių Nuotraukų. 2.Vienerius Metus gamina ribota garantija už gaminius su trūkumais, derinimo. 2.Jei norite išsiųsti atgal nekokybišką prekę,pirmiausia prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums nuotraukas arba vaizdo medžiagą,mes bus aptarti būdas išspręsti šią problemą su jumis. 3.Prašome siųsti gaminius su trūkumais, per garantinį laikotarpį. 4.Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

ATSILIEPIMAI 1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus. 2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jis bus tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums. 3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū!

Žymos: žalia ekrano, "chrome" žalia, dj ekranas, fono green screen, v fone, fonas muslino chromakey, fonas pilis disney, fono nuotrauką poli, chromakey fono medžiaga, užveskite pelės žymeklį kulka.

Tipas Purškimo Dažytos
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Neaustinis

Parašyti atsiliepimą

3x5FT Raukšlių Nemokamai Chromakey vientisos Spalvos Ekrano Fonas Fotografijos Fone

3x5FT Raukšlių Nemokamai Chromakey vientisos Spalvos Ekrano Fonas Fotografijos Fone

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti