Parduotuvė pagal Kategorijas

14.8 V 2600mAh Baterijos pakeitimo chuwi ilife A6 v7 V7S Pro Robotų Sweeper robotas Dulkių siurblys Aukštos kokybės

Nauja

€14.86

Atkreipkite dėmesį, kad:

rusijos pirkėjų

Jei jūsų adresas priklauso šių miestų, dėl sistemos priežasčių, aš negaliu siųsti paketą iš Maskvos, prašome pasirinkti, kad laivas iš Kinijos.

Ispanijos pirkėjai:

Paketas negali pasiekti adresas pašto kodas (07000-07999 ir 35000-35999).Jei jūsų zip kodas yra šiame intervale, atsiprašau, kad baterija negali būti pristatytas.

Jav pirkėjai:

Baterijų pateikti tik vietos paslaugų Jungtinėse amerikos valstijose, neturi teikti paslaugas atokiose vietovėse, pavyzdžiui, kontroliuojamų salų, nesutinku karinės adresus ir PAŠTO DĖŽUTĖ pašto adresai; atokiose vietovėse yra taip: 006-009 PUERTO RIKE ir MERGELIŲ LSLANDS Puerto Rikas, Mergelių Salos, 966-969 HAVAJAI ir GUAMAS Havajai, Guamas, 995-999 ALIASKOJE, Aliaskos Pridėti ir t.t.

Gaminių Aprašymas:

-Įtampa:14.8 V

-Talpa:2600mAh

Suderinama su:

už "ilife" A6 v7 ,v7s,v7s pro

komplektą sudaro:

1 gabalas baterija.

DĖMESIO!

-Nenaudokite baterijos labai karštoje aplinkoje, pvz., tiesioginės saulės ar automobilyje karštą dieną.Kitaip, baterija bus perkaisti, užsidegti (užsidegti), tai turės įtakos akumuliatoriaus efektyvumą ir sutrumpinti baterijos veikimo laikas.

-Naudokite tik baterija tokiomis sąlygomis, kitaip ji bus sumažinti baterijos veikimas arba sutrumpinti baterijos veikimo laikas.Baterija ne ši temperatūra gali sukelti perkaitimą, sprogimo ar gaisro.

-darbo aplinka:

Įkrovimas: 0 ~ 45 Celsijaus

Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimas: -20 ~ 60 Celsijaus

30 dienų Saugojimas: -20 ~ 45 Celsijaus

Saugomi 90 dienų: -20 ~ 35 Celsijaus

-Kai vaikai naudokite bateriją, jums reikia paspausti naudojimo instrukcijos turinys mokymus, ir atkreipti ypatingą dėmesį į juos, siekiant užtikrinti tinkamą naudojimą bateriją.

-Jei baterija nutekėjimo, elektrolitų patekti ant odos ar drabužių, nedelsiant plauti tekančio vandens paveiktoje zonoje, ar jis gali sukelti odos dirginimą.

-Jeigu įrenginys nenaudojamas, išimkite akumuliatorių ir padėkite jį vėsioje, sausoje vietoje, kitaip, baterija gali rūdžių ar charakteristikų blogėjimo.

-Jei akumuliatoriaus gnybtai yra nešvarus, nuvalykite sausa medžiagos skiaute. * prieš naudodami, švarus.Kitaip baterija yra blogai, sukelia energijos nuostolių ar negali būti imamas mokestis.

Žymos: 14.8 v baterijos kroviklis, "electrolux" ergospace, deebot ozmo t8, akumuliatoriaus švaresnis, plytelių, bevieliuose elektros sweeper, v7s "ilife", fc8794, "ilife" varikliu, ecovacs deebot u2 pro.

Kilmės KN(Kilmės)
Vakuuminis Dalis Tipas Baterijų Pakeitimas
Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Modelio Numeris už chuwi ilife V7S V7S Pro
Prekės Pavadinimas BPfire

Parašyti atsiliepimą

14.8 V 2600mAh Baterijos pakeitimo chuwi ilife A6 v7 V7S Pro Robotų Sweeper robotas Dulkių siurblys Aukštos kokybės

14.8 V 2600mAh Baterijos pakeitimo chuwi ilife A6 v7 V7S Pro Robotų Sweeper robotas Dulkių siurblys Aukštos kokybės

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti