Parduotuvė pagal Kategorijas

4sets/daug Aukštos Kokybės Wahl žemės Riešutų Žoliapjovės Clipper Stering2 Plius Pakeitimas Skustuvo Ašmenų Rinkinys

Nauja

€16.61

4 rinkiniai/daug Aukštos Kokybės Wahl žemės Riešutų Žoliapjovės Clipper Stering2 Plius Pakeitimas Skustuvo Ašmenys Nustatyti, Pažymėti: visus produktus iš mūsų pačių gamykloje,konkurencinga kaina, aukštos kokybės

AFUPET yra profesionalus gamintojas, kuris gamina visų rūšių naminių gyvūnėlių priežiūros produktų, pavyzdžiui, naminių gyvūnėlių šukos,naminių gyvūnų kirpimo mašinėlių,gyvūnėlių plunksnos,naminių gyvūnų žirklės,pet brush ir naminių gyvūnėlių nagų priežiūra.

Wehave 10 metų daug patirties su naujausiomis technologijomis,produktais, mūsų bendrovė yra visų karšto parduodami Europoje, Pietų Amerikoje, Vidurio Rytuose, Pietryčių Azijoje, Japonijoje ir Australijoje.

Susitariama, kad laivas per 3-7 darbo dienas po to, gauti mokėjimo.

Vežami vienas iš "FedEx", DHL,UPS,AVS ir tt.

Pristatymo laikas apie 3-15days

Prašome leiskite mums žinoti, jei jūs negalite gauti per 15 dienų po to, kai sumokėta, tada mes galime ištirti tai,ir kreipkitės į post office išspręsti problemą.

Kai gaunate bet mūsų produktų sugadinta dėl laivybos ar kitą trūkumą,mes behappy jį pakeisti be papildomo mokesčio.Klientas turi sumokėti atgal laivybos kaina.

Mes priimame", 7 dienas grąžinti":jūs galite grąžinti tai atgal, be jokios priežastis, 7 dienas gavus elementus, jums tik reikia mokėti grįžti laivybos kaina.

Sveiki atvykę į mums duoti savo konsultacijas (produktai,paslaugos ir t.t.),atsiprašome už nepatogumus, jums.

Savo pilną pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma,prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime labai geriausia spręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo įmanoma.

Žymos: clipper šuns plaukų, clipper moser, spalvotas žemės riešutų sėklos, skustuvas wahl, ašmenys šuo, šuo trimeras, sėklos, sėklų, naftos moser, žoliapjovės wahl, plaukų žoliapjovės wahl.

Punktas Clipper Peilis
Pristatymo Laikas per 3days
Tipas Valymas Ir Grooming Produktai
Kilmės KN(Kilmės)
spalva kaip įgulos vadas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris Žemės riešutų (arachių)
Elemento Tipas Žirklės
appliancant vyras
Pakavimas STANDARTAS
Modelio NR. wahl žemės riešutų
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
kilmės vieta ZHEJIANG, KINIJA

Parašyti atsiliepimą

4sets/daug Aukštos Kokybės Wahl žemės Riešutų Žoliapjovės Clipper Stering2 Plius Pakeitimas Skustuvo Ašmenų Rinkinys

4sets/daug Aukštos Kokybės Wahl žemės Riešutų Žoliapjovės Clipper Stering2 Plius Pakeitimas Skustuvo Ašmenų Rinkinys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti