Parduotuvė pagal Kategorijas

NUX B-5RC Belaidės Gitaros Sistemos, Akustine Ar elektrine Gitara, Bosinė gitara Su aktyviu Arba Pasyviu Pikapas Apmokestinimo Atveju Įtrauktas

Nauja

€137.08

Q: Ar man reikia mokėti importo muito ir mokesčių?

A: Atsiprašau, kad mes negalime būti tikri, muitinės mokestis, nes paketas buvo atsitiktinai atrinkti ir patikrinti muitinės.

Q: Ką daryti, jei esu nepatenkintas produktu?

A: "Nemokamai Grąžinti" politiką, užtikrinti, jūs turėsite 15 dienų nuo gavimo prekės grąžinimo jūsų užsakymą dėl bet kokios priežasties.

NUX B-5RC Gitara Belaidė Sistema

NUX B-5RC yra naujų nešiojamų 2,4 GHz belaidžio ryšio sistemą, muzikos instrumentai.Į NUX inžinerijos komanda praleido kruopščių pastangų, kad sukurtų savo naujausią signalo apdorojimo algoritmas jums pasiūlyti daugiau stabilus signalas, ultra low latency ir mažiau trukdžių pakankamai toli, išlaikant tonas ir pajusti savo žaidimo!

AUKŠTOS QUARLITY GARSO

B-5RC Belaidžio pristato signalas 2.4 GHz dažnių diapazone.Tai pasaulinė be trukdžių transliavimo diapazonas galite naudoti visur be signalo pertrauka.Su 24-bitų 44,1 KHz garso kokybė niekada patirtis nepageidaujamas garsas skilimo.

TOLIMOJO & ULTRA-LOW LATENCY

NUX B-5RC turi 30 metrų / 100 pėdų line-of-sight bevielio transliacijos atstumą (aplinkos priklausomų), ir ji tiekia signalas tarp siųstuvo ir imtuvo, mažiau nei per 5 milisekundes.

PUIKIAI VISI STILIAI

NUX B-5RC puikiai veikia su aktyvus/pasyvus elektrinė gitara ir bosinė ir akustinė-elektrinė gitara su pjezo arba magnetinio pikapas.

ILGALAIKĮ BATERIJOS IR MAITINIMO ATVEJU

Su B-5RC įmontuota ilgalaikį baterijos, jūs galite žaisti iki 4 valandų non-stop.Ji taip pat turi automatinį miego režimą, kad būtų taupoma baterijos veikimo laikas – sistema automatiškai išsijungia po 10 minučių be žaisti.Už gigging muzikantai, B-5RC Galia Atveju yra puikus sprendimas.Šis nešiojamas įkrovimo stotis suteikia iki 15 valandų baterijos tarnavimo laiką ir gali visiškai įkrauti sistemą už maždaug 3 kartus.

SPEC

● Darbo Dažnių Juosta: 2.4 GHz ● Audio Kokybė: 24-bitų 44,1 kHz ● Veikimo Diapazonas: Iki 30 metrų ● Autom. pristabdytosios Veiksenos: Po 10 minučių be operacijos ● Baterija: Iki 15 valandų grojimo laikas ● Matmenys: 107 * 25 * 26mm ● Svoris: 0.68 kg

Žymos: nux, mg 300 nux, dmx gaisro, belaidžio gitara, gitara nux, nuskaitymo smuikas, plytelių, acoust gitara pikapas, atveju gitara, mec aktyvus pikapas.

Tipas Visų Rūšių Gitara/Bass
Kištuko Tipas NĖRA
Funkcija Belaidė Sistema, Siųstuvas
Modelio Numeris NUX B-5RC
Modelis Siųstuvas/ Imtuvas
spalva juoda
Kilmės KN(Kilmės)
Uostą Mokestis "Micro-USB"

Parašyti atsiliepimą

NUX B-5RC Belaidės Gitaros Sistemos, Akustine Ar elektrine Gitara, Bosinė gitara Su aktyviu Arba Pasyviu Pikapas Apmokestinimo Atveju Įtrauktas

NUX B-5RC Belaidės Gitaros Sistemos, Akustine Ar elektrine Gitara, Bosinė gitara Su aktyviu Arba Pasyviu Pikapas Apmokestinimo Atveju Įtrauktas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti