Parduotuvė pagal Kategorijas

Helovinas LED Kaukė Prapūtimo Kaukės Rinkimai Tušas Kostiumas DJ Šalies Šviesą Kaukės Švyti Tamsoje 7 Spalvas Pasirinkti

Nauja

€4.05

Savybės:

1. Tai Helovinas led šviesos kostiumas kaukė gali būti dėvimi ne fancy dress šalys, Helovinas festivaliai ir karnavalai, ir net įvairiomis progomis.Dėvėti šviesą juoda skraiste, led žibintai ši kaukė yra apšvietė ir vaiduokliškas tamsoje.Garso efektai detonavo šventinę atmosferą.

2. Helovinas šviesos paviršiaus EI šalto šviesos likvidavimo, naudoja dvi AA tipo baterijos, prijungti sagtis, tada paspauskite jungiklio mygtuką, norėdami įjungti šviesą, ir tada paspauskite jungiklio mygtuką, norėdami išjungti.Ir toliau naudoti ilgiau nei 24 valandas.Tegul kaukė įsižiebti jūsų Helovinas!

3. Šviesos kaukės gali būti naudojamas bet kokio laikino progomis, pvz., šalys, karnavalas šalys, diskotekos, klubai, karnavalai, fancy dress šalys, gimtadienius, karnavalai, karnavalai, dovanos, šventės ir renginiai.

4. Šviesos kaukė yra plastiko ir yra gumos juosta, kuri gali būti susieta su galva laikyti jį vietoje.Kaukė taip pat yra angos į akis, nosies ir burnos srities.Ne savitą kvapą, įmonė ir ne lengva sugadinti.

5. Siekiant sumažinti garso trukdžių, turi įtakos atmosferos Helovinas arba naudotojų sveikatos ausys.Decibelų vertę tikrasis garsas yra mažiau kaip 15, ir baterija skleidžia šiek tiek švilpukas, nurodant, kad kaukė yra darbo.

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: Šviesos Kaukė

Tipas: Kaukė

Medžiaga: PVC

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 20*17cm/7.87"*6.69"

Taikymo sritis: Helovinas šalis, šalies apdaila

Paketas Apima:

1*Helovinas LED Kaukė

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

3. 1.00 cm=0.39"

Žymos: siaubo kaukė, kn 95mask, pirtis marškinėliai, pirkti žėrintis kaukė, disponuoti kaukė, fortnite kostiumas vyrams, dj marshmello kaukė, dj mikšeris, tušas atsparus vandeniui, apsaugoti virusas.

tamsiai kaukė kostiumas kaukė
Lytis Unisex
prapūtimo kaukės Cosplay Kaukė
dj kaukė costum švyti
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
helovinas kaukės el kostiumas
Elemento Tipas Kaukės
Kilmės KN(Kilmės)
šalis halloween mask kaukė filmą kostiumas
Specialios Paskirties Kostiumai
kaukė helovinas šalis filmo helovinas kaukės
el kaukė filmo kaukė kostiumas
helovinas kostiumai, kaukės švyti tamsoje kaukė
Simbolių HELOVINAS
helovinas filmo kaukė cosplay etapuose kaukė
Žėrintis kaukė apšviesta helovinas kostiumai
Medžiaga PVC

Parašyti atsiliepimą

Helovinas LED Kaukė Prapūtimo Kaukės Rinkimai Tušas Kostiumas DJ Šalies Šviesą Kaukės Švyti Tamsoje 7 Spalvas Pasirinkti

Helovinas LED Kaukė Prapūtimo Kaukės Rinkimai Tušas Kostiumas DJ Šalies Šviesą Kaukės Švyti Tamsoje 7 Spalvas Pasirinkti

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti