Parduotuvė pagal Kategorijas

5vnt EKOLOGINIO natūralių augalų vestuvių namų dekoro džiovintų eukalipto stiebai žali augalai filialai

Nauja

€9.13

Produkto Aprašymas

100% natūralūs džiovintų eukalipto stiebas su lapais.Nėra kenksmingų cheminių medžiagų.Eukaliptų stiebai yra realus ir išsaugoti labai ilgai.Konservuoti Eukalipto Šakų gilų atspalvį ir gamtos tekstūros, mes garantuojame originalią ekologinių augalų augimą, todėl, prašome, atleisk mums, kai kurie skirtumai ilgis mūsų augalai.

Produkto Savybės

1.Puikus Kvapas: atsigaivinti oro ir padaryti vieta kvapas geras, lengviau kvėpuoti ir atsipalaiduoti. 2.Puikiai tinka: bendras namų ir verslo puošimas, vestuvių priėmimus ir nuotakos puokštė.Ji daro bauda gimtadienio dovana, atostogų metu, ar gimtadienio dovana gėlių mylėtojas savo gyvenimą. 3. DYDIS:Pakuotė 5 Stiebų,Kiekvienas Stiebas yra 10 Colių-15 Colių.

Džiovinti Augalai Rodyti

Custom gamybos pritarta.Importuotojas idėją bandė!Pagal kliento poreikius, pritaikyti produktus, asmeninį šou.

Pakrovimas ir pristatymas

Mes atidžiai patikrinti kiekvieną detalę, kol siuntą.Nes pakuotės dydis ir kitų priežasčių, laivybos Kaina yra ne labai tiksliai.jei jums reikia kitų laivybos ( DHL\UPS\ "FedEx" \TNT.ir pan.), prašome susisiekti su mumis,mes suteikiame jums geriausią kainą!

Pastaba

1. Kamuolio lengvai nukrenta šiek tiek, kai purtyti juos, būkite atsargūs pirkti, jei jūs nieko prieš. 2. Prašome atkreipti dėmesį, kad visų dydžių ir spalvų, gali turėti šiek tiek nukrypimas rankiniu matavimo ir ekranu. 3.Patarimai: įdėti į šiltą saulės kelias valandas, kamuolio themself bus pilnesnis netrukus vėl

Žymos: eukalipto ilgas stiebas, šilko eukalipto stiebai, mini rotango dekoras, dėklas rotango dekoras, rotango stovėti dekoras, šviežių eukalipto stiebai, crown rotango dekoras, volvo vožtuvų kotus, rotango medžio dekoro, eukalipto kamieninių žaislai.

Funkcija ekologinio
Pakuotės Tipas Kartoninėje dėžutėje + opp
Stilius Gėlė
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Medžiaga žalieji augalai filialai
Modelio Numeris LY19080103
Vidinė pakuotė Opp krepšys
Prek.kod 5vnt/pakuotė
Proga Šalis
Tipas Levanda
Aukštis 35-45cm
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

5vnt EKOLOGINIO natūralių augalų vestuvių namų dekoro džiovintų eukalipto stiebai žali augalai filialai

5vnt EKOLOGINIO natūralių augalų vestuvių namų dekoro džiovintų eukalipto stiebai žali augalai filialai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti