Parduotuvė pagal Kategorijas

Japonija RHINO YN-601N multi įrankis 150mm(6inch) Įstrižainės Replės Super Sunku Wire Stripper Užspaudimo Pjovimo Remontas Įrankiai

Nauja

€14.95

Rusijos pirkėjai, prašome pateikti savo vardą ir pavardę!Pilnas pavadinimas yra jūsų vardas + tėvo vardas + pavardė.

RHINO yra garsaus prekės ženklo Japonijoje, YN-601N gamybos technologijų įgūdžių, jėgos, patvarus, yra kitų pigių produktų gali nesutapti.

Visas ilgis: 160mm

Savybės:

1. Kalimo su aukštos kokybės anglies plieno ;

2. Ašmenys yra tvarkomi su specialiu aukšto dažnio, supjaustyti staigesnis, ilgesnį gyvenimą ;

3. Japoniško stiliaus neslidžia rankena, patogu, gera izoliacija;

4. Replės yra tvarkomi perdirbimas, išvaizda yra daugiau upscale;

5. Jis naudojamas p rocessing Papuošalai, remontas Žiūrėti ir Mobiliojo ryšio, elektros remontas, namų darbus (sumažinti arba trim perteklius gija, viela, suvirinimas).

Visos nuotraukos yra realios nuotraukos:

Pastaba apie pristatymą:

Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 7 - 39 darbo dienomis (Rusija 10 - 60 darbo dienų, Brazilija 25-80 darbo dienų ), išskyrus švenčių dienomis.

Tačiau kuris laivybos modelio galite pasirinkti, Prašome pasitiki mumis.Mes pasirinkti geriausią laivybos modelis ir siųsti prekę per 2 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), po patvirtino, jūsų mokėjimą.Jūs gaunate paketą, laiku.

Jums turėtų būti atsakingas mokėti muitus, muitinės ir aišku, muitinės jei yra tarifus.

PASTABA:

BET KOKIĄ ŽALĄ, MONTAVIMO METU NĖRA MŪSŲ PAREIGA IR YRA, KURIEMS GARANTIJA NETAIKOMA.PRAŠOME PATIKRINTI SUDERINAMUMĄ PRIEŠ PERKANT.

Atsiliepimai: Mes padarysime viską, kad palikti jums greitai teigiamų atsiliepimų parodyti dėkingi už jūsų pirkti.Jei dėl kokios nors priežasties yra klausimų, su mūsų produktu ar mūsų paslaugas, prašome pasistengti susisiekti su mumis, kad galėtume išspręsti šį klausimą jums.Grįžtamasis ryšys yra svarbiausias turto Baltijosvm.lt pardavėjui, ir mes siekiame, kad puikiai atsiliepimus kiekvienas klientas.Taigi, jei kažkas yra ne pagal savo skonį, prašome suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai.

Žymos: japonija raganosis, catsuit, ilgai tiekėjas, kabelis koaksialinis rg8, japonijos įrankis, japonija įrankis, apkaba platonas, raganosis įrankis, daugiafunkcis įrankis, elektroninė nosis.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Medžiaga Anglies Plieno
Kilmės TW(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Įstrižainė Replės
Savybės Daugiafunkcinis
Tiekėjas Stilius japonų
Tvarkyti Stilius Smilgos
Prašymas Multi Funkcinis
Modelio Numeris YN-601N

Parašyti atsiliepimą

Japonija RHINO YN-601N multi įrankis 150mm(6inch) Įstrižainės Replės Super Sunku Wire Stripper Užspaudimo Pjovimo Remontas Įrankiai

Japonija RHINO YN-601N multi įrankis 150mm(6inch) Įstrižainės Replės Super Sunku Wire Stripper Užspaudimo Pjovimo Remontas Įrankiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti