Parduotuvė pagal Kategorijas

Afesar Universalus Planšetinio kompiuterio Stovas Mobiliesiems Telefonams Metalo Dokas laikiklio Apkaba, Skirta "ipad", " iphone Samsung tablet Mount Support Tablette

Nauja

€4.44

Produkto Aprašymas

1 Specialiai

Universalus Planšetinio kompiuterio Stovi Mobiliųjų Telefonų Metalo Dokas laikiklio Apkaba, Skirta "ipad", " iphone Samsung tablet Mount Support Tablette Dėmesio: Gerbiami pirkėjui:

1. Jei pasirenkate pristatymo būdą" Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius arba Pardavėjo Pristatymas Metodas ",Atkreipkite dėmesį, jis gali pasiūlyti jums gera kaina, bet Ne Sekimo numerį, su sąlyga ,bet nesijaudinkite apie prekės nr. gauna

2.Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja,jūs vis dar gauti prekes,prašome susisiekti su mumis,mes išplėsti pristatymo data.

3.Jei po 90days jūs vis tiek negaunate prekes,prašome susisiekti su mumis,mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Prašome netaikomos per 90days ginčų,tai yra Nepageidaujami!Dėkojame už jūsų maloniai.

prekės nuotrauką

Mokėjimo Patarimai

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Visi užsakymai turi būti sumokėtos per 3 dienas.

3.Tai trunka 24 valandas Baltijosvm.lt, kad patvirtintumėte savo užsakymo beening užmokės.

Laivybos Politika

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

Apie Mus

1.Sveiki atvykę į aukso mados ltd aliexppress parduotuvėje!Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė, su mūsų pačių gamykloje įsikūręs Kinijoje.

2.Mes tiekiame daug produktų, taip pat Išmaniųjų Telefonų ir Tablet PC ,buitinė technika, Namai ir Sodo, Sveikata ir Grožis, trinkelėmis priedai, Kompiuterių priedai, Automobilių reikmenys, Drabužiai, reikmenys, Sporto & Lauko Priedai.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: targus planšetinio kompiuterio stovas, mount tablet, dokas tablet, iroom ipad dock, dažų tabletę "samsung", telefonai celulares, doko stotis "ipad", tabletę wall mount metalo, ipad didelis stendas, savininkas tablet.

Stiliai Sulankstomas ir per daug paprasta naudoti
Prekės Pavadinimas afesar
Medžiaga metalo linija
Funkcija Planšetinio kompiuterio ir mobiliojo telefono stovas su koregavimas
Pakuotė Taip
Modelio Numeris AFTSZJ001

Parašyti atsiliepimą

Afesar Universalus Planšetinio kompiuterio Stovas Mobiliesiems Telefonams Metalo Dokas laikiklio Apkaba, Skirta

Afesar Universalus Planšetinio kompiuterio Stovas Mobiliesiems Telefonams Metalo Dokas laikiklio Apkaba, Skirta "ipad", " iphone Samsung tablet Mount Support Tablette

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti