Parduotuvė pagal Kategorijas

Stiklo Norintys Butelis Nutolimas Butelis LED Pasakų Apšvietimo Styginių Šviesos Baterijos Lauko Šviesos Sodas Chistmas Girliandą Apšvietimas

Nauja

€13.61

Techniniai duomenys:

1.Prekė: 20Leds Stiklo, Norinčių Butelis Nutolimas Butelis LED Pasakų Apšvietimo Styginių Šviesos

2.Apšvietimo Spalva:Rožinė Mergaitė

3.Forma: Norintys Butelis Nutolimas Butelis

4.Ilgis:1,5 M 10Leds / 3M 20Leds

5. Gaminio dydis:4.5x2cm

6.Medžiaga: Stiklas 7.Galia:1,5 M--3*AA Baterijos (Baterijos Bus) 3M -- 3*AA Baterijos (Baterijos nebus įtraukti)

3M --220V ES Kištukas (pridedama) 3M --220V USB jungtis (komplekte)

8.Naudojimas:Šis pasakų string šviesos, yra naujas atvykimo 2018 m., kuri yra geriausia dekoratyvinis apšvietimas, vestuvių, pobūvių, švenčių, šventė, baras, parduotuvė, už, namų puošybai

Naudojimas:Šis pasakų žibintai yra geriausias dekoratyvinis apšvietimas, vestuvių, pobūvių, švenčių,Kalėdų šventė, baras, parduotuvė, už, namų dekoro.Jis yra pagamintas iš vario vielos, kuris yra atsparus vandeniui.

Jums wrap jį kažkas tiesiog patinka mūsų nuotrauką rodo.Jis gali created įvairių atmosferą jūsų.

Naudojimas:

-Puiki dovana Vestuvės, Šventė, Kalėdinė Dekoracija šviesos

- Tinka miegamojo, stalo, stalo lempos home ekrane, dovanų ir kitų romantiškų vietų

-Minkšta šviesa nekenkia vaiko akimis

-Retro Lemputė Styginių Šviesos Kalėdų apdailos ir saugus, neliesti

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Jūs galite siųsti man laišką į bet kokį klausimą, produktų ir mes pasistengsime atsakyti jums pirmą kartą.Prašome leiskite mums žinoti, kad esate patenkintas savo pirkiniu paliekant postive atsiliepimų.Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti mums neigiamas grįžtamasis ryšys, ryšių išspręsti 99,99 proc. problemų, mums rūpi kiekvienas klientas.Mes paliks jums postive atsiliepimus, kai jums paliko vienas už mus.

Mes priimame visa, "MasterCard", "MoneyBookers", "Western Union", "WebMoney", Qiwi Piniginė ir Banko pavedimu.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Įsitikinkite, kad atlikote visus duomenys, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

Jei turite kokių nors klausimų, kai jūs mokate už tai, prašome susisiekti su manimi.Džiaugiuosi galėdamas jums padėti.

Siuntimo Adresą, Mes tik laivas adresu, kurį teikia Baltijosvm.lts .Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.(Jei esate iš Rusijos , Prašome palikti savo vardą ir pavardę .Tai yra labai svarbu) Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti (GOA/FPO) adresas .Laivybos Metodus, Mes bendradarbiauti su Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas arba registruotu oro paštu (Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.Laivybos Laikas Mums bus paruošti ir pakuoti pakuotės kuo greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.Siuntimo metu, Kartą Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos pirkėjo šalyje nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 1. Mes teikiame 30 dienų garantija šiam straipsniui. 2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei norite keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės. 3. Pirkėjai turi 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinimo nuo dienos, kai jūs gaunate paketą.Jei jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, kad būti naudojamos ir mums nebus problema grąžinti pinigus ar pakeisti.Nėra išimtis; futhermore, laivybos kaina bus padengti pirkėjų. 4. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite pateikti mums sekimo numerį, taip pat konkrečios priežasties grąžinti, arba grąžinti pinigus.

Žymos: brides širdies stiklo, stiklo, silikono širdies, butelio kamštis led usb, pasakų atostogų, elegantiškas chistmas lauko žibintai, chistmas namas, lauko žibintai, led strike, stikline lazdele širdies, raišteliais, šviesos lauko, chistmas lauko žibintai.

Elemento Tipas Karoliukai
Atsparus vandeniui No
Prašymas Vestuvių, namų, sodas, baras, parduotuvė, šalis, festivalio...
Įtampa 85-265V
produktų pavadinimas Pasakų Led Norintys Butelio Formos Styginių Šviesos
Formos Norintys Butelis string žibintai
Kištuko Tipas ES Plug
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Emmiting spalva Šilta Balta
Prekės Pavadinimas SHHE
Punktas Norintys Butelio Formos string žibintai
Proga miegamasis
Norintys Butelio Formos LED String Žibintai baterija pasakų žibintai
Kalėdų String Žibintai Naktį Šviesos led eilutės žibintai
Modelio Numeris Pasakų Led Širdies Formos Styginių Šviesos
Stilius Norintys Butelis
Lemputė kiekis 1,5 m 10LEDs 3m 20LEDs

Parašyti atsiliepimą

Stiklo Norintys Butelis Nutolimas Butelis LED Pasakų Apšvietimo Styginių Šviesos Baterijos Lauko Šviesos Sodas Chistmas Girliandą Apšvietimas

Stiklo Norintys Butelis Nutolimas Butelis LED Pasakų Apšvietimo Styginių Šviesos Baterijos Lauko Šviesos Sodas Chistmas Girliandą Apšvietimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti