Parduotuvė pagal Kategorijas

Sunkus Šalto Profesionalių Nardymo Vaizdo Šviesos, po vandeniu Nešiojamą Fotografijos Balta Raudona UV Šviesos diodų (LED) Blykste Scuba Žibintuvėlis

Nauja

€222.80

Sunkus Šalto Profesionalių Nardymo Vaizdo Šviesos, po vandeniu Nešiojamą Fotografijos Balta Raudona UV Šviesos diodų (LED) Blykste Scuba Žibintuvėlis Produkto Aprašymas: daugiafunkcį po vandeniu fotografuoti Lemputės:15x XML L2 LED Balta Šviesa, 6 vnt., Raudona XPE LED 6xUV LED 2 perjunkite:15x XML L2 LED Balta Šviesa 3MODES:High-mid-Low 1 Įjunkite 3modes:6x raudonas led-6xUV LED-SOS Reflektorius: nėra prieigos tašku dizainas, ne reflektoriaus Objektyvas: 6 mm Polikarbonato Valdyba.Korpuso medžiaga: Patvarus orlaivių klasės aliuminio.Kampas šviesos srautas: 120° Paviršiaus apdorojimas: Premium Tipas III kietasis anodavimas.Baterija: 4x18650 Li - ion baterijos įkrovimas per-iškrovimas apsaugos, poliškumas atbulinės eigos apsaugos Veikimo įtampa: 2.8 V 4.5 V. Vandeniui: 100 metrų po vandeniu Matmenys: 122mm (ilgis)*50mm (dia.kūno)*65mm (dia.iš galvos).Spalva: Juodas Pakuotė Informacija: Paketas A: 1:2vnt Nardymo Žibintuvėlis (neapima 18650 baterija ir kroviklis) 2:2vnt Rankos Kamuolys 3:2vnt Drugelis Įrašą, 4:1pcs po vandeniu Rankena 5:2vnt Priemonė & 4pcs Vandeniui atsparus Žiedas 6:2vnt Nešiojamas Krepšys Paketas B: 1:2vnt Nardymo Žibintuvėlis 2:2vnt Rankos Kamuolys 3:2vnt Drugelis Įrašą, 4:1pcs po vandeniu Rankena 4:8x2600mah 18650 Bateriją(Puikios Baterijos) 5:2vnt AC Įkroviklis(ES/JAV/AU/UK Greitas Įkroviklis) 5:2vnt Priemonė & 4pcs Vandeniui atsparus Žiedas 6:2vnt Nešiojamas Krepšys Gera Naujiena: Tam, kad jums gauti prekes taip greitai, kaip įmanoma.We will ship pakuotėje, kad dauguma Europos šalių DHL Nemokamas Pristatymas .Rusijos,Brizil,Čilė,Ukraina ir t.t.Mes gali atskirą paketą į dvi dalis Po.Tikiuosi gauti jūsų supratimą.

1) Mes priimame Alipay, "Western Union", TT, " Paypal.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Jeigu jūs negalėjote kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą jis.

3) Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to, kai jums užsisakyti.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2) Mes pristatysime savo produktus, kaip greitai, kaip įmanoma patikrinus mokėjimo.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5) atvykimo laikas priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių:

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

1) 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų, ir ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

3) vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4) Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Baltijosvm.lt!

Žymos: žibinto foto, Led 18650, 18650 didelės galios, 26650 uv, ar žibintuvėlis, chip led uv, 3w uv, l žibintuvėlis, 18650 5s led, vei žibintuvėlis.

spalva juoda
Apšvietimo Atstumas 200m
Režimo Jungiklis Aukštos/Žemos
Blykstės Tipas Nardymo Apšvietimo,Povandeninės Vaizdo Lemputė
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris SKUD015-A
Elemento Tipas Žibintai
Galia 100W
Atsparus vandeniui Taip
Zoom No
Prekės Pavadinimas Sunkus Šalta
Modelio LED Karoliukai XM-L2 L2 LED
Baterijos Tipas 18650
Sniegas Kita
Korpuso Medžiaga Aliuminio Lydinys
Paramos Dimeris 2-4 failų
Sertifikavimo ce
Židinio Nuotolis Nesureguliuotų
Funkcija Sunku Šviesos
Įkroviklis Įkrovimo

Parašyti atsiliepimą

Sunkus Šalto Profesionalių Nardymo Vaizdo Šviesos, po vandeniu Nešiojamą Fotografijos Balta Raudona UV Šviesos diodų (LED) Blykste Scuba Žibintuvėlis

Sunkus Šalto Profesionalių Nardymo Vaizdo Šviesos, po vandeniu Nešiojamą Fotografijos Balta Raudona UV Šviesos diodų (LED) Blykste Scuba Žibintuvėlis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti