Parduotuvė pagal Kategorijas

Virėjo Prijuostė Medvilnės Drobės Kryžiaus Atgal Reguliuojamas Prijuostė su Kišenėmis Moterų ir Dropshipping

Nauja

€13.03

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Prijuostė yra nepūkuotu, minkštos medvilnės, jokio kvapo, ekologiškas organinis produktas.Mašina galima skalbti.Dukart siūlės kišenės.Storesnis nei bendros poliesterio pluoštas, kuris priklauso vienoda medžiaga ir patvarus, sklandžiai liesti

Išvengti kaklo skausmas su " cross-atgal dirželiai.Kombinezonai su antkrūtiniais prijuostė priemonių, 23 colių pločio x 31 cm aukščio, visišką aprėptį ir unisex dydžio.Extra long dirželiai su greito atjungimo sagtis talpina platų klijavimas iki vyrų XXL dydžio (61 colių juosmens).Reguliuojamas ilgis su medvilnės kaklaraištis dirželiai jūsų patogūs dėvėti.Greitas išleisti aparatūros žalvario sagtis užtrauktuku, nuimamas, lankstus dėvėti.

Prijuostė su 3 Daugiafunkcinė kišenės priekyje dizainas.Praktinių įdėti savo mobilųjį telefoną, receptas, korteles, rašiklius, nešiojamojo kompiuterio, grotelės lapeliai, mėsos termometras ir kiti, ko jums reikia.Jums patogiu laikyti dalykėlių.darbo prijuostė, parduotuvė prijuostė.

Didelis kombinezonai su antkrūtiniais prijuostė suteikia puikus apšvietimas ir apsauga nuo virtuvės tepalas, išsiliejimas ir maisto dėmes.

Plačiai naudojamas kaip grilis, grilis, grilis, virtuvė, virėjas, kepėjas, profesionalus, server, grilis, restoranas, kepėjai, kavinės, barista, barmenas, salonas, papročiai, mėsininkas, menininkas, kirpykla, vyrų, nei dydžio, grilis kapitonas, gimtadienio dovana, suaugusiųjų, sodo, Sodo priežiūros, sunkiųjų.

Specifikacija:

Medžiaga: Džinsinis audinys drobė

Spalva: Tamsiai pilka, chaki, mėlyna, šviesiai pilka

Dydis: 80x60CM

Svoris:350g

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x Prijuostė

Žymos: lp156wf6 cobtroller, aviečių medienos atveju, vyras tinverlan batai, dažų puodus, kaip padaryti, vyras tne sporto kojinės, nordic house spausdina, aviečių x820 atveju, vyras tishirts betmenas, monster truck 91 15.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 875A8YY1201448-LG

Parašyti atsiliepimą

Virėjo Prijuostė Medvilnės Drobės Kryžiaus Atgal Reguliuojamas Prijuostė su Kišenėmis Moterų ir Dropshipping

Virėjo Prijuostė Medvilnės Drobės Kryžiaus Atgal Reguliuojamas Prijuostė su Kišenėmis Moterų ir Dropshipping

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti