Parduotuvė pagal Kategorijas

Originali Jade Kiaušinių, Rožių Kvarco Gręžti Yoni Kiaušinių Nustatyti Kegel Raumenų Exerciser Gamtos Masažo Akmenų Makšties Ben Wa Kamuoliukus Reiki 3pcs

Nauja

€13.65

Originali Jade Kiaušinių, Rožių Kvarco Gręžti Yoni Kiaušinių Nustatyti Kegel Raumenų Exerciser Gamtos Masažo Akmenų Makšties Ben Wa Kamuoliukus Reiki 3pcs

Ypatybė:

Tipas: yoni kiaušinių nustatyti 3pcs

Medžiaga: natūralus rožių kvarcas (mes pažymėjimą)

Dydis ir Svoris:

didelis dydis: 45*30mm 60g

vidurio.dydis: 40*25mm 35g

mažas dydis: 30* 20mm 18g

Būklė: nauja

Naudojimas: namų dekoras, dovana, kristalų gijimas, yoni, kegel raumenų exerciser, dvasinius ar kaip dispaly meno

Paketas apima:

gręžiamos rose kvarco kiaušinių nustatyti 3pcs (įskaitant aksominis maišelis)

Kaip naudoti:

Galite naudoti unwaxed dantų siūlas, kaip ir jūsų string lengvai pašalinti.Pirmiausia jums reikia pasirinkti didelių kiaušinių, nes, nepaisant to, kad visos moterys yra skirtingi, ir fiziologinę struktūrą, jos taip pat turi skirtingus, daug lengviau laikyti kiaušinį, be stipraus raumenų įtampą ir nuovargį.Ir po to, kaip raumenys treniruoti, išlaikyti didelį kiaušinį bus paprasta, jūs galite eiti į treniruotę, kurių vidutinis kiaušinis, ir tada su mažiausia.Įdėkite kiaušinių ir išspausti raumenys, o jūs pajusite, kaip kiaušinio judėti.Tai pakelia dubens.Paspaudę skaičius dešimt, ir tada atsipalaiduoti skaičius dešimt.Daryti 10 komplektų, tris kartus per dieną.Raktas į sėkmę yra atlikę šį pratimą kasdien, reguliariai.Kai jūsų dubens raumenis ir pagerina gausite rezultatus norite, užduotis atlikti kasdien, ne rečiau kaip kartą per dieną.Jei jūsų dubens raumenys yra geros sveikatos ir turite gerą raumenų tonusą, saugo šie raumenys stiprūs, tiesiog įdėkite kiaušinių bent keturis kartus per savaitę ir dėvėti juos, o jūs padaryti savo įprastą veiklą, už 20 minučių.

Kaip valyti:

Prieš naudodami pirmą kartą,nuvalykite šiltu vandeniu.Prašome, ne įdėti mažesnis šalčio kiaušinius į verdantį vandenį.Jie bus įtrūkimai.Plaukite su karštu vandeniu prieš kiekvieną naudojimą.Kruopščiai nuplauti po kiekvieno naudojimo su vandeniu ir muilu.

Pastaba: 1. 1 colis=2,54 cm 1cm=0.39 colių

2. gali būti maža spalvų skirtumo, nes kompiuterio ekrano nustatymas ir būti iš natūralaus akmens,prašome suprasti.

3. prašome leisti 1-3 mm dydžio nuokrypis dėl skirtingos matavimo metodas.

4. Nes tai yra natūralus akmuo,būti pagaminti iš rankų darbo.kiekviena medžiaga turi savo charakteristikas, galite uždaryti produktas bus šiek tiek kitoks su nuotrauka pavyzdžiai, tačiau mes garantuojame, kad procesas ir kokybė yra tokia gera, kaip paveikslėlyje.

5. Jei norite, kad jis undrilled ar kitų dydį, prašome susisiekti su mumis.

6. Mes niekada rašyti, bet tokius žodžius, kaip "yoni,suaugusiųjų,seksualus" ant pakuotės, prašome nedvejodami pirkti.

7. Tinkamą inventorių .Drop laivyba ir didmeninės yra vertinama labai palankiai.

Vežimą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti/Grąžinimas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.Yra NOEXCEPTIONS!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį konkrečias priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes visa grąžinamoji išmoka jums, kai mes gavimo elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Garantijos/Atsiliepimai:

Mes orientuojamės natūralus akmuo, kristalai dekoro ir gydymo reiki čakra.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK, ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė :)

Žymos: undrilled yoni kiaušinių rinkinys, saf sexy vyrai, kamuolys vaikas, lydinio ratlankiai žiūrėti, kegel yoni kiaušiniai, retas natūralus akmuo smaragdas, sex stroker, reiki simboliu, crystal kiaušinių, kiaušinių obsidianas.

Funkcija 1 dubens kegel pratimai
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 45*30,40*25,30*20
Kiekis 3 vnt/ komplektas
2 funkcija natūralių kristalų masažas
Modelio Numeris yoni kiaušinių rinkinys
4 funkcija moterų jėga dubens raumenys
Medžiaga Akmuo
3 funkcija Ben Wa Kamuolys
Prašymas Įstaiga
Prekės Pavadinimas jeaxi
Mūrinis natūralus rožių kvarcas

Parašyti atsiliepimą

Originali Jade Kiaušinių, Rožių Kvarco Gręžti Yoni Kiaušinių Nustatyti Kegel Raumenų Exerciser Gamtos Masažo Akmenų Makšties Ben Wa Kamuoliukus Reiki 3pcs

Originali Jade Kiaušinių, Rožių Kvarco Gręžti Yoni Kiaušinių Nustatyti Kegel Raumenų Exerciser Gamtos Masažo Akmenų Makšties Ben Wa Kamuoliukus Reiki 3pcs

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti