Parduotuvė pagal Kategorijas

43x44mm Antikvariniai Sidabro-Cinko Lydinio Vienaragis Pakabukai Pakabukas Tinka Juvelyrikos Priėmimo 15VNT

Nauja

€4.88

Prašome atkreipti dėmesį : 1.prekės bus išsiųstos per greitas pristatymas metodai laisvai, jei suma daugiau nei $9. Prašome pasirinkti pardavėjo pristatymas metodus ir pastebėjau, mums sumažinti laivybos išlaidų, kai jums užsisakyti . 2.Jei jūsų užsakymo suma pagal $9 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai .Aprašymas

Būklė: Naujas

Medžiagos: lieti

Kiekis: 15vnt

Spalva:antikinio sidabro

Dydis:43x44mm

Svoris:6.9 g/vnt

Forma:vienaragis

Dydis buvo išmatuotas rankiniu būdu , gali būti šiek tiek klaidų , prašome nedvejodami kad jei jums rūpi šiek tiek klaidų .

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.Produktų Ekranas : Mokėjimo

1. Po to, kai jūs prekę,spauskite mygtuką"mokėti dabar"baigti mokėjimo. 2. Mokėjimo terminai:Viza, "MasterCard", "Western Union", Qiwi,WebMoney,Beleto ir Banko pavedimu.Siuntos 1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 2-7 darbo dienas po to, patikrinti, ar jūsų mokėjimo 2.Pls dukart patikrinkite pristatymo adresą, kai jūs mokate už užsakymą.Pls atkreipkite dėmesį, kad siuntimo adresą, yra labai sunku pakeisti, kai užsakymas yra išsiųstas. 3.Kartais siuntinių gal šiek tiek atidėti dėl griežtos užsakymą ir vietos įvykis,blogas oras ir pan.Atsiliepimai 1. Jei gavote ir kaip mūsų produktus ir paslaugas,teigiamų feeback yra labai vertinama ir ačiū už jūsų gerumą paramos. 2.Visi iš mūsų pasiūlymų yra supakuota-100% pasitenkinimo garantija,jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas ,Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti jokių neigiamų atsiliepimų,tai mūsų malonu padėti jums išspręsti visas problemas, geriausiu būdu.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Žymos: užuolaidų dulkių pm25, kietas bithday kortelės, užuolaidų automobilių bėgiai, cpu fan 120 2 pin, byla banga "samsung", lėlės moters makšties, užuolaidų automobilių 125cm, stabdžių trinkelės rs805 l, apima laminatori.

Elemento Tipas Pakabukai
Formos vienaragis
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas cinko Lydinys
Pakabukai Tipas Gyvūnai
Modelio Numeris LY229
Svoris 6.9 g/vnt
Stilius Klasikinis
Prekės Pavadinimas SalaWendy
Dydis 43x44mm
Medžiaga LYDINYS
spalva Antikvariniai Sidabro

Parašyti atsiliepimą

43x44mm Antikvariniai Sidabro-Cinko Lydinio Vienaragis Pakabukai Pakabukas Tinka Juvelyrikos Priėmimo 15VNT

43x44mm Antikvariniai Sidabro-Cinko Lydinio Vienaragis Pakabukai Pakabukas Tinka Juvelyrikos Priėmimo 15VNT

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti