Parduotuvė pagal Kategorijas

Geometrinis Lentelė Lipdukai Stalas Lipdukai Dekoratyviniai Vandeniui lipnios "PASIDARYK pats" Baldų Lipdukas Tapetai Namų Dekoro Priedai

Nauja

€2.62

Aprašymas

Šviesos prabangių stalo lipdukai: Dydis-55*55 cm Medžiaga: Aplinkos apsaugos PVC Modelis: nereguliarus, kūrybos, šiuolaikinės Savybės: lipduko dizainas yra tarsi nekilnojamojo plytelės, plyšimui atspari vandeniui, lengva valyti, nulupkite ir klijuoti Taikymo sritis: papuošti kambarį, miegamasis, virtuvė, vonios kambarys, valgomasis kambarys, grindų ir kt.Specialūs lipdukai, papuošti savo erdvę labiausiai specialios.Ryškių tapetų apdailos papuošti jūsų namų, biuro ir parduotuvės, tinka sienoms, durims, stiklo, plytelių, baldų ir kitų lygių paviršių.

Individualų dydį

Tiems, kuriems reikia pritaikyti, prašome susisiekti su mumis.Mes galime pateikti individualų dydį.Atkreipkite dėmesį, kad: * dydis ne didesnis nei 60cm, mes galime pateikti vieną pakuotę; * dydžių didesnis nei 60cm, mes galime pateikti tik du vienetų pakuotė.Taip yra todėl, logistikos priežasčių ir gali teikti daugiau tinkama kaina.

Pristatymas

Greitas ir saugus pristatymas yra labai svarbus.Todėl mes naudojame Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas ar Baltijosvm.lt Saver Shipping", kuri garantuoja Baltijosvm.lt. 1. Mes ne naudoti ekonomikos pristatymas į laivą iš visų tvarka.Todėl, kad mūsų kainos yra šiek tiek brangesnis nei kiti pardavėjai.Tačiau manome, kad ji yra verta. 2. Siunčiame visus kad per 48 valandas paprastai.Tačiau kartais tai užtrunka daugiau dienų, nes akcijų.Tačiau visi jie bus išsiųsti per 5 dienas.

Patarimai

Jei jūs perkate iš trijų dalių arba daugiau, gausite 5% nuolaidą.Baltijosvm.lt pasikeis kaina automatiškai, kai jūsų užsakymą.Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Dydis ir Informacija

Kontrasto Ekranas

Poveikis Rodyti

Visi Lipdukas Stalo Ornamentas Rodyti

Pakavimas

Suitalble Paviršiaus

1. Sklandžiai tapybos sienos 2. Sklandžiai medinių paviršių 3. Lygaus metalo paviršiaus 4. Sklandžiai keraminių plytelių paviršiaus, ebs Patarimas: atkreipkite švarios vietos, kurią norite klijuoti, ir klijuokite lipduką ant jo.Tiesiog žievelės ir klijuoti, jei jūs padarote klaidą, galite žievelės jį išjungti ir klijuoti iš naujo.Karšto oro džiovintuvas padės jums pašalinti jį iš sieninio lengviau.Jeigu turite kokių nors questio metu įdiegti, prašome susisiekti su mūsų pagalbos.

Žymos: sienos dokumentų namų dekoro geometrinio, baldai refurbrish popieriaus, sienos lazdos geometrinio, čerpių stalo restoranas, stalo dekoro priedai acse, spalvos baldų apmušalų, berniukas stalas lipdukas, 3d geometrinis sienos popieriaus, sienos lipdukas geometrinis etsy, abstrakti puošimas ornamentais.

modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
lovos dekoras Atsparus Vandeniui Geometrinis Lentelė Lipdukai Stalas
Specifikacija Single-piece Package
Darbalaukio Lipdukai Lipdukas Stalas Lipdukai
Medžiaga PVC
Kambarį Decoratioon Lipnios Etiketės
Modelio Numeris LK
spalva Spalvinga
Scenarijus SIENOS
Klasifikacija Langų Lipdukai
Stilius Europa
Temos abstraktus
Dydis 55x55cm
Namų projektavimas Papuošalai, Namų Dekoro Priedai

Parašyti atsiliepimą

Geometrinis Lentelė Lipdukai Stalas Lipdukai Dekoratyviniai Vandeniui lipnios

Geometrinis Lentelė Lipdukai Stalas Lipdukai Dekoratyviniai Vandeniui lipnios "PASIDARYK pats" Baldų Lipdukas Tapetai Namų Dekoro Priedai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti