Parduotuvė pagal Kategorijas

Nintend Jungiklis Bokso Sporto Dirželis Bokso Rankena Rankena Nintendo Jungiklis NR Bokso Pagerinti Žaidimo Patirtis (Raudona+Mėlyna)

Nauja

€6.63

Karšto Elementus

Foto Parodyti

Savybės Procesas: Injekcijos Produkto Spalva: Raudona + Mėlyna Modelis: Už SWITCH Produkto svoris: 30g Jungiklis Boksininkas Ringe Nustatyti Gerą sukibimą, realesnis Apyrankės susikabinti neleisti nukristi pora kairės ir dešinės raudonos ir mėlynos spalvos, išskyrus DŽIAUGSMĄ-CON rankenos Apie Mus

Dear Klientas

Esame profesionalus vaizdo žaidimų aksesuaras pardavėjas.Mes teikiame įvairių žaidimų priedai su geros kokybės ir teisingą kainą.Jūsų labai pasitenkinimas yra mūsų tikslas ir, mes stengiamės, kad jums pajusti tai.

Jei norite prekės,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!!

Mes stengiamės išsiųsti savo paketą per processting laiką! :)

Po jūsų prekė atvyko, mes dėkingi, jei galite, skirkite palikti teigiamą (5 žvaigždučių) atsiliepimus apie mūsų produktus ir paslaugas!

Jei esate nepatenkinti su kuriuo nors mūsų produktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti neigiamą atsiliepimą, arba ginčą,mes darome viską, kad jūsų problemą galima išspręsti. :)

Pagarbiai!

Šiltas Patarimai

1. Jeigu nuoroda yra daug stilių produktų,prašome leiskite mums žinoti, tiksliai modelis/spalva/prekės NR. norite(galite palikti žinutę užsakymo puslapyje), arba mes atsiųsime atsitiktinai.

2. Nekilnojamojo daikto gali būti šiek tiek differect iš savo'appearace iš webiste dėl skirtingų fotografavimo agle,šviesos,ekrano rezoliucija ir skirtingų gamybos partijų,jei jums priimti negali,nereikia pirkti.

3. Jei esate pirkėjai iš Rusijos, Peru ar Sudane, Prašome užsirašyti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, ar jūsų sklypas būtų kalinamas custom jūsų šalyje.

4. Visos šalys turi skirtingus mokesčių politika theirown.Jei mokesčių, reikia vietos papročius,pirkėjai yra atsakingas už muitinės mokesčių, jūsų pusėje.Prašome pabandyti suprasti ir mokėti jį gauti sklypą.Ačiū .

5. Neregistruotas Aail Paštu, kaip Yanwen Ekonomikos Oro Paštu tik bus matomas Kinijoje, kai jis buvo išsiųstas į užsienį, nebus jokios informacijos.Jeigu tu negali priimti tai,jums gali mokėti papildomą mokestį už Registruotą Oro Paštu ar nereikia daryti užsakymus.

6. Jeigu nematote stebėjimo informaciją apie Baltijosvm.lt, apsilankykite www dot 17track dot net/lt/.Paprastai tai reikia 3-7 dienas parodyti stebėjimo informaciją.Būkite kantrūs.

7. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

DUK:

Kaip man pateikti užsakymą?

1. Jei radote produktas jums patinka, įsitikinkite, kad jums patikrinti produkto specifikacijos, tokios kaip dydis ir spalvos.Jūs taip pat galite rasti daugiau informacijos, pavyzdžiui, dydžio stalai, jei jūs slinkite žemyn, produktų aprašymo puslapyje.

2. Kai esate pasirengę pateikti savo užsakymą, jūs galite spustelėkite "Pirkti Dabar!", ir toliau prie kasos, arba galite pridėti produktą į savo krepšelį pirmas ir tęsti pirkimą.

3. Jei norite pirkti visus elementus į savo krepšelį, tiesiog spustelėkite "Pirkti Visus" užsakymą

Kaip aš galiu mokėti už užsakymą?

Mes priimame Alipay(Baltijosvm.lt Sąlyginio), "Western Union" ir T/T, anksto.

Priimame mokėjimo būdai, teikiamos Baltijosvm.lt, sąlyginio Deponavimo, kaip nurodyta toliau:pirkti per Baltijosvm.lt app, mes už visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Balansas, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir Baltijosvm.lt Kišenėje.

Pirkti per interneto svetainę/VNT,mes už visa, MasterCard, Maestro, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir Baltijosvm.lt Kišenėje

Kai jūs galite laivą iš mano užsakymą?

Paprastai, mes išsiųsti punktą per 3 darbo dieną po visiško apmokėjimo gavimo.Sekmadieniai ir švenčių dienos nėra įtrauktas.Įsitikinkite, kad jūs gaunate sklypo greitai ,mes turime jums pateikti teisingą pristatymo adresą,vardą,pašto kodas ir telphone/mobiliojo telefono numerį.Jūs esate atsakingi už visas papildomas vėl laivybos ir tvarkymo išlaidas, susijusias su nurodydami neteisingą laivybos info.

Kada galiu gauti siuntinį?

Paprastai ji trunka 10-60 darbo dienų pristatyti pagal skirtingų šalių.(Švenčių dienos nėra komplekte)

Tačiau kartais sklypo gali būti įstrigo muitinės ilgą laikotarpį, kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Rusija,Italija, Prancūzija,Nyderlandai

,Vokietija, Argentina ir Brazilija.Jeigu taip atsitinka,išsiuntimo, gali būti šiek tiek vėluoja.Ir jums gali tekti susisiekti su vartotojo patikrinti, ar šis mokestis reikalingas išleisti sklypas.Už šią padėtį,mes padėti jums ilgą apsaugos laikas, siekiant apsaugoti jūsų teises.

Žymos: atveju nitendo jungiklis, lėlės lol, kovos boxe, odos jungiklis, ketinu pereiti, rcm jig nintendo jungiklis, atveju nintend jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, ryšiai nintendo, X03.

Naudojimas perjungti bokso žaidimai
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Modelio Numeris M. S. 000223
Suderinamas iš džiaugsmo con valdytojas
spalva Neono Mėlyna,Neoninė Raudona
Su USB NO
Prekės Pavadinimas lol

Parašyti atsiliepimą

Nintend Jungiklis Bokso Sporto Dirželis Bokso Rankena Rankena Nintendo Jungiklis NR Bokso Pagerinti Žaidimo Patirtis (Raudona+Mėlyna)

Nintend Jungiklis Bokso Sporto Dirželis Bokso Rankena Rankena Nintendo Jungiklis NR Bokso Pagerinti Žaidimo Patirtis (Raudona+Mėlyna)

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti