Parduotuvė pagal Kategorijas

Meterk MK29 Elektroninių Bandymas Sukelti Rinkiniai Skaitmeninis Multimetras testeris su Alligator Clips Keičiamų Zondai Patarimai Priedais Rinkinys

Nauja

€23.25

Pametėte vieną iš šių neįkainojamą bandymų veda, kad atėjo su savo skaitmeninis multimetras?Arba jūs tiesiog norite šiek tiek įvairių patarimų ar kitų priedų?Išbandykite mūsų Meterk Elektroninių Bandymas Sukelti Rinkiniai, šių multimetras bandymų veda rinkinys yra tinkamas jums.

Savybės:

Suderinama su Multimetras - Jie yra skirti naudoti su bet multimetras, apkabos, skaitiklis, bandomosios priemonės ir t.t.Nuimamas patarimai, bananų žvakės, aligatorius įrašus ir kastuvu terminalas gali padėti plėsti bandymų pajėgumų ir lankstumą.

Universalus Bandymų - universali bandymų veda, dviguba izoliacija PVC su standartinio skersmens s banana plug. 9pcs komplektą įeina 2vnt keičiamų zondas patarimai, ir kiti priedai, skirti įvairių elektros darbai ir daugkartinio naudojimo.

Saugus ir Tiksliausias tyrimas - Meterk bandymų veda nustatyti saugi ir tiksli bandymų rezultatai, elektros matavimai.Vardinė CAT III 1000V, 32A.

1pc 4mm Skersmens stačiu Kampu Kištukas SMD Lopo mėginys Įrašą su Krovimo Galimybe kitame Gale 21pcs Skaitmeninis Multimetras Bandymas Sukelti Rinkiniai Includ: 2vnt 1.0 Metrų Aukštos Kokybės Lankstus PVC 4mm Tiesiai į Dešinę Angelas Pug Bandymų Veda 2vnt 1,0 mm Skersmens Bandymo Zondas su 4mm Standartinio Lizdo Jungtis Izoliacija Auskarų Bandymo 2vnt 2mm Bandymo Zondas Juoda Raudona Multimetras Bandymo Kablys Įrašą Bandymo Zondas 2vnt Saugos tyrimų Zondas su 4mm Lizdo Jungtis Bandymo Zondas Bandymo Kablys Įrašą 2vnt 0.7 mm Skersmens Atgal Zondas Smeigtukai su 4mm Standartinio Lizdo Jungtis Bandymo Kablys Įrašą Bandymo Zondas 2vnt 4mm Lankstus Saugos Zondas, 30 V, 10A PVC Atgal Bandymų Zondas Įrankiai, kurių Lizdas 4mm 2vnt Saugos tyrimų Zondas su 4mm Lizdas Bandymo Zondas Bandymo Kablys Įrašą 2vnt Visiškai Izoliuoti Saugos Krokodilas Alligator Clips su 4mm Lizdas CATIII 1KV/32A 2vnt Stūmoklį Mini-Kabliai su 34 colių Kabelis 2vnt Saugos Izoliacija Greitai Lankstus Bandymų Apkabos, Kablys, 4 mm Nuorodą Lizdas Aukšto Slėgio Bandymo 1pc 4mm Skersmens stačiu Kampu Kištukas SMD Lopo mėginys Įrašą su KrovimasĮrenginio į kitą Galą

Visiškai Izoliuoti Saugos Aligatorius Įrašus - taip Pat apima PVC bandymas sukelti plėtinius su žvakės iš abiejų galų, puikus tacklife multimetras ir apkaba metrų.

Soft & Patogūs Rankiniai Spaustuvai - kištukas laido yra įrengti apsauginį dangtelį, siekiant išvengti žalos žindukų švino kištuką.Atsparūs karščiui ir šalčiui atsparios bandymo zondai yra silikono izoliacija ir suteikia komforto važiuojant šlapia danga.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: Meterk

Spalva: Raudona + Juoda

Medžiaga: PVC + ABS

9pcs Skaitmeninis Multimetras Bandymas Sukelti Rinkiniai Includ:

2vnt 1.0 Metrų Aukštos Kokybės Lankstus PVC 4mm Tiesiai į Dešinę Angelas Pug Bandymų Veda

2vnt 1,0 mm Skersmens Bandymo Zondas su 4mm Standartinio Lizdo Jungtis Izoliacija Auskarų Bandymas

2vnt Visiškai Izoliuoti Saugos Krokodilas Alligator Clips su 4mm Lizdas CATIII 1KV/32A

2vnt Stūmoklį Mini-Kabliai su 34 colių Kabelis

Prekės Svoris: 206g / 7.27 oz

Pakuotės Dydis: 17.6 * 12.7 * 5.2 cm / 6.93 * 5.00 * 2.05 į

Pakuotės Svoris: 249g / 8.77 oz

Paketų Sąrašo:

4 * Bandymų Sukelti

2 * Bandymų Zondas

2 * Alligator Clips

1 * SMD Lopo mėginys Įrašą

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: multimetras plonas bandymų veda, aneng stendo multimetras, skaitmenų multimet, esr matuoklis, amprobe baterijos testeris, common rail bandymas, esr testeris, elektronikos bandymo įranga, skaitmeninis baterijų testeris, multimetras su didelis ekranas.

Ekrano Tipas --
Prekės Pavadinimas meterk
Matavimo Induktyvumą Diapazonas --
DC Įtampa --
Modelio Numeris Meterk MK29
Matavimo Diapazonas Atsparumas --
Matavimo Talpa Diapazonas --
DC Srovė --
AC Srovės --
Darbinė Temperatūra --
AC Įtampa --
Darbo Režimas --
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Matmenys --

Parašyti atsiliepimą

Meterk MK29 Elektroninių Bandymas Sukelti Rinkiniai Skaitmeninis Multimetras testeris su Alligator Clips Keičiamų Zondai Patarimai Priedais Rinkinys

Meterk MK29 Elektroninių Bandymas Sukelti Rinkiniai Skaitmeninis Multimetras testeris su Alligator Clips Keičiamų Zondai Patarimai Priedais Rinkinys

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti